NEOČEKIVANO: Unuka Ace Lukasa UKRALA ŠOU U EMISIJI, pevačica se oduševila (VIDEO)

jovana magazin

U programu koji se emituje uživo, koliko god da su akteri spremni, dešavaju se neplanirane situacije, međutim one često mogu da budu i slatke i promene tok planiranog na bolje.

Upravo takva situacija dogodila se u emisiji „Grand Magazin“ kada je tokom gostovanja Ilme Karahmet šou ukrala ni manje ni više nego unuka Ace Lukasa.

Naime, slatka devojčica i pevačica upoznale su se pre početka snimanja, a kada je došlo vreme da se uključe kamere ona je počela da palče jer nije želela da se odvoji od Ilme, pa su tako odlučili da i ona bude deo ovog gostovanja što je Karahmetovu dodatno obradovalo.

ilma karahmet grand magazin

Ovo nije prvi put da se ovako dešava, jer ja sam poznata po tome što volim decu i gde god da dođem ja se igram sa njima, a posebno volim devojčice, tako da Minja je od sada moja najbolja prijateljica. Podseća me na mene kada sam bila dete i potpuno razumem ovo ponašanje– kroz smeh je rekla Ilma, dok se devojčica šetala i igrala.

gmagazin12

Tokom trajanja cele emisije, Minja se enrgično kretala i našla je sebi zabavu, dok su voditeljka i pevačica razgovarale, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Autor: S. Čumić