Login/Registracija

NEOČEKIVANO: Unuka Ace Lukasa UKRALA ŠOU U EMISIJI, pevačica se oduševila (VIDEO)

U programu koji se emituje uživo, koliko god da su akteri spremni, dešavaju se neplanirane situacije, međutim one često mogu da budu i slatke i promene tok planiranog na bolje.

Upravo takva situacija dogodila se u emisiji „Grand Magazin“ kada je tokom gostovanja Ilme Karahmet šou ukrala ni manje ni više nego unuka Ace Lukasa.

Naime, slatka devojčica i pevačica upoznale su se pre početka snimanja, a kada je došlo vreme da se uključe kamere ona je počela da palče jer nije želela da se odvoji od Ilme, pa su tako odlučili da i ona bude deo ovog gostovanja što je Karahmetovu dodatno obradovalo.

Ovo nije prvi put da se ovako dešava, jer ja sam poznata po tome što volim decu i gde god da dođem ja se igram sa njima, a posebno volim devojčice, tako da Minja je od sada moja najbolja prijateljica. Podseća me na mene kada sam bila dete i potpuno razumem ovo ponašanje– kroz smeh je rekla Ilma, dok se devojčica šetala i igrala.

Tokom trajanja cele emisije, Minja se enrgično kretala i našla je sebi zabavu, dok su voditeljka i pevačica razgovarale, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Autor: S. Čumić