„Ovo je nešto NEREALNO i PREEMOTIVNO“, Nikolina Kovač zbog iznenađenja ne može da dođe sebi: „Nemam reči“ (VIDEO)

4fb4c5b42e8f6f143a0db5d5498b7a27e68ccd23

Pevačica Nikolina Kovač danas proslavlja svoj rođendan i to onako kako nije zamišljala ni u snovima. Poznato je da je veoma vezana za porodicu i prijatelje te su odlučili da joj prirede iznenađenje koje će dugo pamtiti.

Tačno u ponoć, članovi porodice i najbliži prijatelji zakucali su na vrata Nikolninog doma, probudili je i zapevali rođendansku pesmicu.

Toliko sam predivno, preemotivno iznenađenje dobila od svoje porodice, od mojih prijatelja, da je to nešto nerealno. Plan je bio sledeći, da me probude tačno u 12 sati i da zajedno dočekamo moj divan dan i zaista su me toliko izenadili da nemam reči. Toliko emocija u jednom trenutku- rekla je u dahu za Grand, a potom nastavila:

Moram da kažem da sam prezahvalna na svemu što mi je život pružio, a najviše što oko sebe imam mali, ali krug pravih i odanih prijatelja, a iznad svega porodicu koja me beskrajno voli. Ja od ljubavi živim i to znaju svi oni koji me poznaju- ispričala je Nikolina koja nije odolela a da se na društvenim mrežama ne pohvali brojnikm čestitkama i lepim željama.

0aa9276949c12168618e57dd695fdf4db39144bf

Ipak, jedna je zauzela posebno mesto u njenom srcu, a u pitanju je čestitka male kumice koja je istopila srca mnogih.

-Moja Leonora, moj anđeo, moja mala kumica. Nekada reči ne mogu dovoljno opisati zahvalnost i sreću- poručila je pevačica.

ipiccy image 10 3
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović