Login/Registracija

VEČE PUNO EMOCIJA, VETERANI SAVRŠENI: Na kraju je PRESUDILA LJUBAV! (VIDEO)

Sinoćna emisija „Nikad nije kasno“ će sigurno mnogima ostati u divnom sećanju, jer je veče bilo prepuno emocija, ljubavi, radosti i dobre energije.

Veče je otvorila pevačica Tanja Savić koja je maestralnom izvedbom dve pesme „Za Ljiljanu“ i „Gde ljubav putuje“ razgalila sve kraj malih ekrana.

Dobro uigran voditeljski dvojac, Dragana Katić i Žika Jakšić su poželeli dobrodošlicu veteranima i čanovima žirija koji su pored Tanje činili trubač Dejan Petrović i naš premijer Saša Milošević Mare, a onda je krenuo šou.

Porofesorka iz Crne Gore je imala priliku da probije led i pokaže svima da više u životu ne želi ni jednu propuštenu priliku. Nakon nje, mnogi su ostali u suzama kada je zapevao jedan od najstarijih takmičara ove sezone, a čiji je nastup ispraćen ovacijama.

Već kod trećeg nastupa bilo je jasno da će se ovo veče dugo pamtiti, pa je Aleksadra Ilić presekla niz pop numera sa pesmom Zorice Brunclik. Kako je ovo takmičenje zaista mešavina svih muzičkih zanrova, roker iz Beograda je zakucao i samouvereno pokazao svima da je ovo njegovih pet minuta.

Laganim pop zvukom, ali neverovarnom energijom vatrena veteranka iz Zagreba je oduševila sve, dok je za kraj Ljubiša zaključio takmičarski deo čuvenim hitom Šabana Šaulića i dobio ovacije publike i žirija.

Kako je odluka ko će ići u naredni krug bila dosta teška, a žiri nije mogao da se odluči ko će proći dalje, ovaj zadatak je pripao Žiki Jakšiću koji je bez dileme saopštio konačni ishod.

-Evo šta znači, čim su pomenuli ljubav, a ja na ljubav reagujem. Na primer ovako, u ime ljubavi ja koristim priliku da vas sve pohvalim. Bili ste divni i koristim svoje pravo da proglasim da svi idete u sledeći krug – izgovorio je Jakšić, a veterani nisu mogli da dođu do daha od uzbuđenja i radosti.

Podsetimo, pošto su svi veterani iz pete emisije direktno prošli u sledeći krug ove nedelje nema Facebook glasanja.

Ako ste slučajno propustili emisiju, pogledajte je u videu:

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: A. Milinković