Od 115 kila do VRH RIBE: Vukli je iz kafane, a sad je dokazala da se upornost ISPLATI

Jasminka Dujmović (42) iz Zagreba oduvek je maštala da svojim glasom zabavlja publiku, ali joj je majka branila da se bavi pevanjem i da kroči u kafanu. Ali je ona nalazila rešenje – beg od kuće.

-Šta da se hvalim? Vidiš, zgodna sam, lepa sam. Imala sam pre pet meseci 115 kila, sad imam 30 manje. Radim na sebi, malo sam kasno počela – rekla je takmičarka u prvom pojavljivanju u šouu „Nikad nije kasno“, gde je došla kako bi ostvarila svoje mladalačke snove da peva.

IMG 4113

Kako je u detinjstvu obožavala pevanje, a maštala da postane krimi inspektor, sudbina je ipak navukla na kafanu. Ipak, u njenom slučaju to baš i nije bilo sjajno, budući da su joj roditelji branili.

-Sudbina me je vukla ka mikrofonu, a mama me je vukla iz kafane – priznala je Jaca i nastavila:

-Bežala sam od kuće da bih pevala u kafani, a mama me je vukla iz kafane i dolazile smo često u sukobe, ali kad je videla da ne može da izađe na kraj, pustila me je.

IMG 4081

Jasminka tvrdi da je teška karakterno, ali uvek daje maksimum kako u poslu, tako i mimo njega. Zato je na kraju izgurala svoj cilj da postane pevačica, a danas sa svojim bendom nastupa u Zagrebu. Ali to joj nije bilo dovoljno, jer želi da za nju zna ceo svet.

Rođena Bosanka je u emisiji otkrila da je supruga upoznala u Zagrebu, zbog čega se i preselila, ali se ubrzo i razvela. Na žalost, njena 17-godišnja ćerka nije mogla da joj bude podrška u takmičenju jer je zbog posla morala da ostane u Hrvatskoj.

Tvrdi da peva od Baha do sevdaha i da redovno nastupa u jednom makedonskom restoranu u Zagrebu, gde pravi lude žurke, a pojavljivanjem u takmičenju veterana želi da ostvari svoj san iz mladosti i postane afirmisani pevač.

IMG 4105

Čim je kročila na scenu Jaca je stekla simpatije žirija kako svojim priznanjem, tako i talentom i specifičnom pojavom.

Član žirija Dejan Petrović istakao je da je Jasminka njegova dvostruka koleginica, prvo po zanimanju, a zatim i po kilaži.

I ja sam 37 kilograma skinuo i znam na kakvim si mukama. Želim ti da budeš istrajna i uporna – poručio joj je Dejan, a zatim se ona predstavila pesmom „Takvi kao ti“ Nine Badrić.

IMG 3824

-Nama će biti najteže večeras, jer je konkurencija prevelika, a prvi je krug. Super si bila -rekla je Tanja Savić, dok je Dejan dodao:

-Imaš muziku u malom prstu, vladaš scenu i svaka ti čast!

I Saša Milošević Mare bio je prezadovoljan načinom na koji se prezentovala žiriju i publici, pa javno dao obećanje da će uskoro da poseti restoran u kom peva.

-Jaca nam je bar jednu dilemu otklonila, a to je gde da odemo na večeru kada se zadesimo u Zagrebu. Žiko, znamo gde ćemo da idemo. Jasna je svima poslala pozivnicu svojim pevanjem – zaključio je premijer.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić