Dosta joj je PROPUŠTENIH ŠANSI: Takmičarka DIRNULA žiri životnom pričom, kada je pustila glas svi ZANEMELI

Nakon sedam godina skupljanja hraboristi i nijedne propuštene epizode, Aleksandra Saška Rakonjac (54) profesorka engleskog jezika iz Bijelog Polja konačno se osmelila da se pojavi u emisiji “Nikad nije kasno“ čime je već ispunjen deo njenog sna.

IMG 3908

Muzički talenat nasledila je od oca koji je bio veoma popularan u Bijelom Polju a ujedno i osnivač prvog džes sastava na ovim prostorima. U srednjoj školi je nastupala sa drugarima iz razreda, te su se na školskim priredbama orile pesme Stounsa i Bitlsa u njenoj izvedbi.

Međutim, razvoju profesionalne karijere isprečila su se mišljena okoline kojima je Aleksandra robovala dugo godina. Sada priznaje da joj više do toga nije stalo iako je svesna da će ljudi pričati i nakon njenog pojavljivanja u šou veterana.

Prijavom u ovu emisiju ne ispunjava samo svoju želju, već i poslednju želju pokojnog oca koju joj je saopštio par meseci pre odlaska na drugi svet.

IMG 3906

Kada je kročila na veliku scenu priznala je da joj je dosta propuštenih šansi, pa izgovorila divnu rečenicu koju su ovacijama ispratili svi u studiju.

-Postoje samo dva dana u životu kada žena ne može ništa da uradi. To su juče i sutra, i zato sam ja tu danas- rekla je ona sa knedlom u grlu.

Kada ju je žiri pozdravio usledio je fenomenalan nastup uz pratnju prkestra “Nikad nije kasno“ a pesma koju je Aleksandra odabrala bila je “One way ticket“, legendarni hit iz osamdesetih godina.

-Ovo je prvi dan početka nastavka mog života– oduševljeno je rekla takmičarka nakon završenog nastupa.

IMG 3902

Mare je odmah dodao da ništa manje od spektakla nije očekivao od nekog ko dolazi iz njenog kraja.

-Ono što mi je neobično drago je što sam osetio koliko uživate u toj sceni i siguran sam da ćete više puta kupovati kartu u jednom pravcu iz Bijelog Polja do ovde– poručio je predsednik žirija aludirajući na naslov pesme koju je otpevala.

-Bila si zaista fenomenalna– kratka je bila Tanja Savić koju je dirnula Saškina priča.

Toliko uverena u sebe, ovo si ti . Oduševljen sam. Pošto sam ja isto odrastao kao i ti u maloj sredini, da sam slušao mišljenja okoline ne bi nikad otišao odande i ostao bih da sviram lokalne svadbe u Užicu, ne bih bio na velikoj sceni. Samo slušaj svoje srce i mozak- oduševljeno je rekao Deki Petrović.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: T.Bogavac