Login/Registracija

U IME LJUBAVI! ŽIKA PRESUDIO: Oni idu u naredni krug!

Nakon spektaklularnih nastupa šest sjajnih veterana, žiri je morao da donese konačnu odluku ko ide u nardni krug takmičenja, a napetost je rasla iz minuta u minut.

Nije im bilo lako, pa su dugo većali ko od večerašnjih učesnika prolazi dalje, a ko ide na glasanje.

-Stvarno smo ubacili u petu brzinu, bio je lep osećaj slušati sve ove ljude, ali je nemoguće teško doneti odluku. Mi treba da odaberemo troje, a to je nemoguće. Trenutno se osećam kao Žika kad ga pogodi pesma – rekao je Mare, a odmah se nadovezala i Tanja Savić:

-Ja sam zasita u dilemi, a kako i ne bih bila pored ovakvih kandidata. Mislim da ste svi pokazali da ste jedinstveni i drugačiji, dobri na svoj način. Zaista je teško, evo Žika neka kaže.

-Neću ja ništa da kažem, to vi odlučite, vi ste žiri, ne ja – dodao je Žika, dok je napetost među veteranima dostizala vrhunac.

-Svaka vam čast, vi ste što se mene tiče svi pobednici – reklao je Dejan Petrović

-I šta to sada znači – upitala je zbunjeno voditeljka Dragana Katić.

-Evo šta znači, čim su pomenuli ljubav, a ja na ljubav reagujem. Na primer ovako, u ime ljubavi ja koristim priliku da vas sve pohvalim. Bili ste divni i koristim svoje pravo da proglasim da svi idete u sledeći krug – izgovorio je Jakšić, a u studiju je nastaio stampedo.

Podrška je uletela na scenu da čestita veteranima. a oni od sreće nisu mogli da dođu do daha.

Podsećamo vas da pošto su svi kandidati prošli u naredni krug, ove nedelje nema Facebook glasanja. Kandidatima čestitamo, a mi se vidimo već naredne subote sa nekim novim takmičarima koji dugo čekaju priliku da zapevaju na velikoj Grandovoj sceni.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković