Login/Registracija

ZAKLETI ROKER POKIDAO, ŽIRI OSTAO BEZ REČI: „Nisi dobar, odličan, nego VRHUNSKI pevač“!

Zakleti roker Boris Kraguljac (45) iz Beograda je dugo maštao da se pojavi pred milionskim auditorijumom, a emisija „Nikad nije kasno“ mu je pružila tu priliku.

Iako se bavi muzikom od rane mladosti, Boris se dugo borio sa tremom koju je jedva uspoeo da savlada na nastupima.

-Iskren da budem, ja sam nekada bio veliki tremaroš. Tek poslednjih sedam godina od kada nastupam sa bedovima, uspeo sam da se oslobodim velike treme koju sam imao – počeo je on.

Veteran je ceo život zamišljao da nastupa na velikoj sceni. Još kao dete je je kako kaže pravio bine i imitirao svoje pevačke uzore, a danas je ostvario svoj san.

-Maštao sam kao klinac da pevam tako neke velike koncerte. Da ne verujete, ja sam čak i vežbao to. Popenjem se na krevet i zamislim da je to jedna velika bina, eto tako sam zamišljao kako bih ja to izveo da ima ispred mene ljudi.

Imao je sreće da još kao dete nastupi na televiziji, a njegov talenat je prepoznala majka od njegovog druga i pozvala ga je da peva.

-Još kao mali sam u Sarajevu imao tu sreću da majka od mog druga primeti moj talenat. Onda sam učestvovao u jednoj emisiji, pevao sam na priredbam, festivalima i drugarima u školi.

Prve velike muzičke korake je napravio u Beogradu kada je sa drugovima oformio bend sa kojim je nastupao sve dok nije napravio veliku muzičku pauzu.

-Sve je krenulo u Beogradu, ja sam sedeo sa svojim drugarom i onda smo napravili prvi bend sa kojim sam nastupao dok se nisam oženio. Hteo sam malo ozbiljnije da gledam na život, pa sam svoju ljubav prema muzici zapostavio – rekao je Boris koji ima tri ćerke za koje ističe da su mu najveća snaga u životu.

Takođe ima svoj tribijut bend sa kojim je nastupao na svim velikim festivalima širom Srbije i regiona.

U tvrdom rokerskom fazonu je samouvereno stao na veliku Grandovu scenu i otpoevao pesmu „Bolje da sam druge ljubio“ koja je sve podigla na noge, a posle pesme žiri je imao samo reči hvale za Borisa.

-Ja sam bukvalno ostao hipnotisan, ti si vrhunski pevač, ne dobar, sjajan, odličan, nego vrhunski. I strašno sam ponosan što si došao ovde – rekao je Mare.

-Super si bio Borise. Ja ovu pesmu obožavam inače sam je pevala u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ bila sam isti Kerber. Zaista divno pevaš, ovo je smao mali deo onoga što ti možeš da pokažeš – dodala je Tanja Savić.

-Ti si zaista jedan vrhunski pevač kome treba samo malo reklame. Zbog toga si i ovde, bravo – zaključio je Dejan Petrović.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković