Login/Registracija

PESIMISTA U DUŠI, A NA BINI OPTIMISTA: „JOŠ UVEK NISAM SVESTAN GDE SE NALAZIM“

Ljubiša Ilijev (49) iz Dimitrovgrada, došao je na nagovor sestre, tačnije ona ga je prijavila. Veteran je i dalje u šoku gde se nalazi.

Da mi je neko rekao pre godinu dve da ću da sedim u ovoj fotelji, i da ću da učestvujem u emisije „Nikad nije kasno“ ne bi mu poverovao– rekao je Ilijev

Za sebe kaže da je veliki pesimista, ali samo iz obazrivih razloga. Srećno je oženjen i ima dva sina, kojima se ponosi.

Ja sam 1996. godine počeo, tačnije pravio sam svadbu, ali 1997. sam pevao i to mi je bio prvi nastup na jednoj rođendanskoj proslavi. Inače radim na železnici od ’92-e, krenuo sam da radim jako mlad. Najmanje sam želeo da budem železničar, ali tako se desilo– iskren je Ljubiša.

Na scenu je izašao uz komentar Dragane Katić da je on „prezadovoljni pesimista“.

Podršku su mu pružili supruga i mlađi sin, a veteran je pred nastup dodao:

Očekujem da ne dobijem tremu i da pokažem sve što znam, ako bude treme neću pokazati ono što znam to je sigurno, ali nadam se da će biti sve uredu i da ću daleko da doguram.

Žiri ga je pomno slušao dok je izvodio pesmu od pokojnog Šabana Šaulića – Žal.

Nakon otpevane pesme, žiri je dao svoj sud. Prvi je prokomentarisao Dejan Petrović:

Ljubiša, meni je drago što si ovu pesmu izveo nekim svojim glasom i nastupom, nisi nijednom pokušao da kopiraš glas Šabana Šaulića. Kupio si me svojom dušom, otpevao si fenomenalno i želim ti svu sreću.

Tanja Savić se nadovezala, i rekla da je super bio i poželela mu sreću u daljem takmičenju. Dok je Mare imao jednu konstataciju, da Ljubišina sestra nije pogrešila što ga je prijavila za ovo takmičenje.

Treba da razmišljaš ozbiljnije da se baviš ovim poslom– posavetovao ga je Mare

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić