Login/Registracija

VI STE ČAROBNJAK Čovek sa štapom oduševio žiri i hipnotisao publiku u studiju

Jedan od najstarijih takmičara ove sezone muzičkog šou programa „Nikad Nije Kasno“ Šefik Ramečević muzikom je počeo da se bavi celog života, a pevuši od najranijeg detinjstva. Kako takmičar kaže talenat je nasledio od majke i oca, a ni ostali članovi njegove porodice nisu ništa manje talentovani za pevanje.

Ceo život sam pevušio pomalo, ali su u mene polagali velike nade da budem doktor. Talenat sam nasledio od roditelja, a brat i sestra su takođe muzikalni.

Uspešni fabrikant i valsnik hotela ne krije da bi mnoge stvari iz prošlosti promenio kada bi mogao da vrati vreme, a posebno se dotakao teme ljubavi.

IMG 3928

Radio sam u fabrici trikotaže i dobijao od njih stipendiju, na kraju sam bio i direktor fabrike. 2020. godine sam kupio hotel u Odžaku koji vodim zajedno sa ćerkom i suprugom. Žalim zbog mnogo čega i mnoge stvari bih promenio iz prošlosti. Nije lako u ovim godinama reći „Nikad nije kasno“, ali to lepo zvuči. Da mogu da vratim vreme nikada ne bih pružao ljubav i pažnju ljudima koji to ne zaslužuju. Ljubav je sva kao uzajam što kažu stari ljudi, dakle ljubav se mora zaraditi. Ona se ne daruje nikome, to je nešto najsvetije. Nekada sam je bacao od sebe, da bih na kraju oboleo od embolije pluća i sa štakom sa kojom ne bi trebao da budem ispričao je takmičar i ogolio dušu pred žirijem i publikom, a kada je zapevao počela je prava lavina emocija.

IMG 3959

Šefik se predstavio emotivnom baladom „Dušo moja“ koju u originalu izvodi Kemal Monteno, a čim je pustio glas uspeo je da gane sve članove žirija. Mare je ostao hipnotisan, dok je Tanja Savić bila na ivici suza.

Moram da vam kažem da ste vi jedan pevački čarobnjak – rekao je predsednik žirija, a na to se odmah nadovezao Dejan Petrović.

-Toliko emocije i toliko ljubavi u pevanju, mene ste bacili na sedmo nebo.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk