Takmičarkin SIN UKRAO ŠOU, Žika ostao bez teksta: „Umesto da gleda na scenu, on se zagledao u pevačice“

IMG 4633
Z.K.Munja

Jednu od najmađih takmičarki osme sezone Draganu Petrović Gagu publika je upoznala u prvom krugu emisije „Nikad nije kasno“ kada je neverovatnom životnom pričom i maestralnom interpretacijom rasplakala region.

Dragana je tada priznala da se u emisiju prijavila jer je to bila želja njenog pokojnog oca i da je nastupe povetila njemu.

-Posle ovoga nisam baš dobro, ali obećala sam sebi da neću reagovati. Emotivna sam previše zbog mnogih stvari koje su se izdešavale u prethodnom periodu, ali biće sve u redu, život ide dalje. Da se prijavim u ovde, bila je želja mog oca koji je preminuo u junu i ja sam mu ispunila želju – rekla je ona tada.

Kako je u prvom krugu ispraćena ovacijama publike, Gaga je dosta samouverenije i hrabrije stala drugi put na veliku Grandovu scenu. Za ovo pojavljivanje odabrala je numeru „Pariški lokal“ koja je oduševila sve u studiju i kraj malih ekrana.

Emotivnom baladom ostavila je sve bez daha, a onda su usledili komentari žirija, dok su samo se nizale pohvale jedna za drugom.

0A0A4977 3
Z.K.Munja

-Da pozdravim prvo moju zemljakinju, ja sam iz Zaječara inače, a Paraćin je blizu. Samo ću da Vam zahvalim, stvarno sam uživao – rekao je Željko Vasić.

-Ja sam se par puta naježila, zaista sam uživala u jednoj otmenosti, prava jedna dama. Gospođa, gospođića, kako god da se kaže, svaka čast- dodala je Aleksandra Mladenović.

-Ja sam imao određene smetnje u prijemu, gubio mi se onaj Pariški lokal, uslovno, pa mi se javljala scena San Rema, orkestar, prateći vokali, sve savršeno. Dragana,hvala ti i u ime svih nas što svaki put ispoštuješ ovu scecu – kazao je premijer Mare.

IMG 4666
Z.K.Munja

Draganina podška je potpuno ostavlia sve bez daha, a njen sin je zaista ukrao šou. Dragoš je došao sa malom gitarom kako bi pratio mamu, a Žika se posebno iznenadio kada je čuo kako on svira. U revijalnom delu Gaga je nastupila sa suprugom Draganom i zajedno su otpevali numeru „Jedan dan života“ koja je raznežila sve.

Naravno da tu nije bio kraj, Žika je primetio da se mali Dragoš zagledao u naše lepe pevačice Varju Topalović i Saru Vidaković pa je rekao da će on od danas biti novi član orkestra „Nikad nije kasno“.

IMG 4677
Z.K.Munja

-Dragoš umesto da gleda u svoje roditelje i u kameru tamo, on mi se zagledao ove u ove moje devojke. Moram da ga dovedem ovde da se bar za jedan poljubac ogrebe. Tako je, vidiš kako mu je lepo ovde, sve vreme gleda ovde. Bravo majstore, od sad si ti deo orkestra i od sada sediš ovde. Jeste mali, ali zna gde treba da pogleda – zaključio je Žika.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković