Crnogorac puca na POBEDU, samouvereno priznao šta je pomislio kada je pogledao prvi nastup: „Koji sam ja kralj“

IMG 4619 1
Z.K.Munja

Kako veče odmiče, tako se na velikoj Grandovoj sceni smenjuju naši veterani koji gledaoce i stručni žiri ostavljaju bez daha. Tako je takmičar iz Podgorice Igor Milačić nastavio niz sjajnih nastupa, pa je u studio doneo pregršt pozitivne energije.

On je već prvim pojavljivanjem ostavio sjajan utisak na publiku, a u svom profilu je priznao zbog čega nije ranije napravio muzičku karijeru.

Oženio sam se, život je krenuo drugim tokom. Zaposlio sam se kod vojske, tu je isto bilo problema jer je plata kasnila, pa sam počeo da radim kao konobar, ali muzika i fudbal su mi uvek bili u srcu. Pre par godina prijatelj harmonilaš mi je predložio da nastavim sa pevanjem. Dosta sam učinio u životu, najviše sam ponosan na svoja tri odrasla sina. Moram reći da sam zadovoljan i srećan čovek – rekao je on.

Kako je u svom profilu rekao da očekuje finale, na samom početku je Aleksandra Mladenović upitala veterana:

-Sada kada pogledaš ovako, da li ti se finale čini malo dalje ili bliže? -upitala je ona, a on je kao iz topa odgovorio:

-Malo bliže!

-Molim vas jedan aplauz, ja volim kada vidim da je neko ovako samouveren. Koliko puta si do sada pogeldao snimak iz prvog kruga i šta si rekao?– nastavila je Aleksandra sa pitanjima, a Igor je odgovorom nasmejao sve.

-Rekao sam samo kralj, pogledao možda dva puta!

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 72 ok 1

U drugom krugu predstavio se numerom Harisa Džinovića “ Je’l su dunje procvale“, a svojom inetrpretacijom je ostavio sve bez daha. Nakon nastupa su usledili i komentari žirija, a pokupio je sve kompimente na račun pevanja.

-Ja sam prezadovoljna, čovek je jedna pozitiva i mislim da svi treba da se ugledaju na ovog gospodina. Što se pevanja tiče, sve to lepo zvuči i nadam se da ćete stići od finala. Negde sam pročitala da je kum rekao da imate osmeh od milion dolara i ja se slažem sa tim – rekla je Aleksandra, dok je Mare je nastavio sa pohvalama:

-Idemo korak po korak, ne može se put preći a da se ne načini taj prvi korak. Idemo na drugi korak, pa polako.

Željko Vasić je ostao oduševljen nakon Igorovog nastupa, pa mu je od srca poželeo da se nađe u finalu.

-Nema, tu je finale, smeši se kao i Vi, pored samopouzdanja imate stvarno jednu harizmu. Ja sam zaista uživao, ako te videli neki deo moje reakcije, sve vam je jasno – kazao je Željko, a Mare se ubacio i našalio:

-Igore, kuma i harizmu ne menjaj nikako!

IMG 4610
Z.K.Munja

Kako je Igoru kum velika podrška i na poslovnom i na privatnom planu, oni su zajedno u revijalnom delu zapevali pesmu „Kume brate“.

Dragana se našalila na kraju nastupa pa je upitala koliko puta će pogledati ovaj nastup na Jutjubu, a oni su uglas izgovorili četiti puta. Vodoteljka je primetila da su dva sina bila do sada u podšci, a da trećeg i suprugu nismo do sada videli, a Igor je otkrio zbog čega je to tako.

IMG 4627
Z,K.Munja

-Njega i majku čuvamo za finale!

U razgovor se umešao i Žika koji je uputao zbog čega nisu došli, a veteran se našalio u svom stilu.

-Ne da mu žena da dolazi više.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković