Na sceni MAESTRALNA pevačica, u privatnom životu prvakinja u karateu: Neverovatna životna priča Varje Topalović ostavlja bez teksta

Capture 4 9

Mladu pevačicu Varju Topalović publika je imala priliku da upozna u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ gde je ostvarila zapažen rezultat i predstavila se milionskom auditorijumu.

Svoju karijeru gradi postepeno i bez nametanja, a svoju poziciju u muzici je učvrstila u omiljenom porodičnom šou „Nikad nije kasno“ gde je gledamo svake nedelje kao članicu orkestra koji nosi isti naziv kao popularna emisija.

Osim što je danas uspešna pevačica, ona se godinama profesionalno bavila sportom, pa se tako dugo takmičila u karateu, a završila je fakultet Sporta i fizičkog vaspitanja, ali muzičku školu.

-Ja sam inače diplomirani profesor spotra i fizičkog vaspitanja, takmičila sam se za reprezentaciju Srbije u karateu, trenirala sam karate 15. godina. Završila sam srednju muzičku školu i to instrument hornu, to je duvački instrument koji više ne sviram, ali volela bih nekada i to ponovo da zasviram – rekla je Varja nedavno za Grand.

0A0A2664

Posetimo, mlada pevačica je za naš portal otkrila i kako je reagovala kada je upoznala Žiku Jakšića i kakav je on za saradnju.

-Žiku sam upoznala neposredno pred snimanje, kada smo imali zajedničke probe. On je zaista čovek iz naroda, skroz je na zemlji, i sa njim u svakom trenutku može da se popriča, vezano za sve. Jako je lako raditi sa njim, uvek se sve dogovaramo, nikad nije bilo problema i nadam se da ih neće biti – kazala je ona jednom prilikom.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković