PREVELIK ZALOGAJ? Danijela Komljenović zbunila žiri, sin sve nasmejao: „Ovo je prestrašno“

Dragana Komljenovic

Danijela Komljenović (42) iz Zagreba je pre dve godine počela da peva, prošle se prijavila za šou „Nikad nije kasno“, a sad je sebi zadala visoke ciljeve.

Majka troje dece imala je veliku želju da se pojavi u takmičenju i ostvari svoje snove da peva na velikoj sceni, a kako je istakla u prvom pojavljivanju, cilj je bio samo jedan.

-Moja misiija bi bila ispunjena ako bi u prvom pojavljivanju bila nasmejana i da kažem da je život lep i da je sve moguće – istakla je Dragana prilikom prvog kruga, dok je u drugom odabrala preveliki zalogaj, tešku pesmu „Pametna i luda“ Marije Šerifović.

-Moglo bi uvek bolje, ali sam zadovoljna- rekla je takmičarka nakon nastupa u drugom kolu, a Željko Vasić se nadovezao:

-Odmah Marija Šerifović? Dobro, lepa je pesma. Vidi se da ste srećni i zadovoljni što ste tu. Ova pesma svakako zvuči odlično kad je peva Marija, a i ovo je bilo preslatko.

0A0A5008

Aleksandra Mladenović složila se sa Željkom da je ovo bio preveliki zalogaj za nju.

-S obzirom da kratko pevaš ovo je bilo dobro– dodala je pevačica, dok je Saša Milošević Mare prokomentarisao da nije lako pevati Marijine pesme i da za to treba velika hrabrost.

-Od mene imaš pohvale za hrabrost i za nastup. Marija je posebna kategorija, radio sam sa njom pa znam. Takvi talenti se retko rađaju, što je Šaban za narodnu muziku, to je Marija za pop. Tu je Bog umešao prste, ona maestralno izvodi sve čega se dohvati– rekao je Mare i nastavio:

-Ova pesma je pipava jer ima skokovitost i treba perfektan osećaj da se pesma donese do kraja. Ti si to uradila dobro, a mislim da tebi treba nešto življe jer si temperamentna.

IMG 4578

U revijalnom delu takmičarka je imala pevačku podršku svog sina Josipa, koji se inače ne bavi muzikom i zbog toga je imao veliku tremu.

Oni su u duetu otpevali pesmu „Sviraj nešto narodno“, a tokom nastupa Žika Jakšić konstatovao je da se Josip „prepao“ i sve vreme mu davao podršku.

Ipak, trema je bila jača. Nakon nastupa voditeljka Dragana Katić upitala je Josipa kako je bilo, a njegov odgovor sve je nasmejao.

-Prestrašno- odgovorio je iskreno, a ceo studio prasnuo u smeh, te je Žika poručio:

-Dobar je bio. Šta prepadate dečka?!? Bravo, majstore.

IMG 4586

Željko mu je poručio da nije bilo strašno i da je to njegov subjektivni osećaj, dok ga je Dragana posavetovala ga da nabaci osmeh jer je bio sjajan.

Danijela je za Grand nedavno istakla da ju je rat u Hrvatskoj sprečio da u mladosti ostvari uspešnu pevačku karijeru.

Za ništa nije kasno, ljudi što požele mogu ostvariti ako su živi i zdravi. Treba uhvatiti neki tempo i ne biti preambiciozan, ako im se pruži prilika treba je iskoristiti a nikoga ne oštetiti– istakla je Danijela u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić