Login/Registracija

Takmičarka se slomila na sceni, a kad je zapevala svima proradile emocije: „Maštao je da me gleda ovde, ali videće me mama“

IMG 0083

Jedan od emotivnijih nastupa u „Nikad nije kasno“ ove nedelje imala je Dragana Petrović (41) iz Beograda, takmičarka koja je ceo život posvetila učenju i raznim edukacijama, a tek na pragu pete decenije odlučila da svoje mladalačke snove u vezi muzike i ostvari.

Kaže da je prvo propevala, pa tek onda progovorila, ali je vremenom odlučila da je bolje da se posveti obrazovanju.

Iako je sve svoje snove na poslovnom planu ostvarila, u njoj je uvek tinjala želja za velikom scenom i pesmom. Zato se i prijavila za šou „Nikad nije kasno“.

IMG 0105

Čim je videla svoj takmičarski profil i kročila na Grandovu scenu Dragana se zbunila i za malo zaplakala, a nikom u studiju nije bilo jasno zbog čega.

-Posle ovoga nisam baš dobro, ali obećala sam sebi da neću reagovati. Emotivna sam previše zbog mnogih stvari koje su se izdešavale u prethodnom periodu, ali biće sve u redu, život ide dalje -misteriozno je poručila Dragana, što je dodatno sve zbunilo.

Čekaj, bre, Dragana, šta ti je? – pitao je iznenađeno Žika Jakšić, a Saša Milošević Mare se nadovezao:

Je l’ imaš familiju po Aleksandrovcu? Slično reaguješ kao naš Žile!

0A0A6469

Kako bi je oraspoložio Žika joj je dao par saveta i komplimenata, a jedan od njih bio je i da je lepa kao operska diva. Potom je predstavio njenu podršku, supruga i četvorogodišnjeg sina, zbog kojih se Dragana i pojavila u takmičenju.

-Gago, pretpostavljam da vas tako zovu najvoljeniji, je l’ ovo isključivo Vaša najveća želja bila da dođete ovde ili je to želja nekog Vašeg milog bića? – pitala je glumica Dragana Mićanović, a takmičarka sa knedlom u grlu i suznim očima odgovorila:

-Moj pokojni tata koji je preminuo u julu ove godine je maštao kako će me videti ovde, ali videće me mama!

Vidi vas i on, zato i treba da budete najbolji– poručila je glumica i dodala da ona najbolje razume osećaj koji trenutno ima takmičarka.

U takmičarskom delu Dragana se predstavila pesmom „Šta to beše ljubav“, koja je sve raznežila.

mare 1

Ovako to rade Dragane, perfektno – konstatovala je voditeljka Dragana Katić nakon nastupa, dok je glumica istakla da je ovako dobrim nastupom sigurno ispunila želju ocu.

-Ima na šta da bude ponosan, budite sigurni u to- poručila je Mićanovićeva.

Reči hvale imao je i Saša Matić koji nije mogao a da ne podeli svoje impresije o njenom nastupu.

-Kad ste se pojavili večeras, osetio sam u Vašem glasu malo tuge i nesigurnosti i mislio sam da će tako biti i dok pevate, ali Vi ste ovu scenu iskoristili na najbolji mogući način – rekao je Matić, dok je Mare poentirao:

-Imali smo pravi paket, sjajan kostim, sjajnu pesmu i sjajnu interpretaciju!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić