„Moja supruga je preminula“: Petar Spasojević razneo žiri emotivnim nastupom koji je posvetio pokojnoj ženi: „Ponosna je na tebe“

IMG 0639 1

Veteran Petar Spasojević oduševio je publiku već prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“. Njegova neverovatna životna priča rasplakala je čitav region, a i ove večeri svi su bili u suzama.

Petar je u svom profilu otkrio da je učešće u ovoj emisiji posvetio supruzi Zorici koja se nedavno treći put borila sa opakom bolešću.

0A0A8656

-Supruga nije imala pojam da ću ja da učestvujem ovde, verujem da će da se obraduje mada se i sada brine jer ne zna gde smo trenutno. Ona je obolela od raka, u pitanju je već treća metastaza. Proširilo se i do bubrega, komplikacija je generalno ozbiljna -rekao je veteran u prošloj emisiji.

Između dva kruga desilo se ono najgore, Petrova supruga je izgubila životnu bitku, a on je večerašnji nastup posvetio voljenoj Zorici.

DSC04657 2

-Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju – rekao je Petar pre svog nastupa.

Svojoj supruzi posvetio je numeru „Svirajte noćas samo za nju“ koja je rasplakala sve u studiju i kraj malih ekrana.

IMG 0697 1

Kompletan žiri, voditelji, publika, orkestar i naši specijalni gosti plakali su nakon njegovog emotivnog nastupa, a kada se pesma završila svi su ustali i pozdravili Petra velikim aplauzom. Kamera je u jednom momentu usnimila i njegovu mlađu ćerku koja je tatu bodrrila iz publike, a kojoj su sve vreme tokom pevanja oči bile pune suza.

petar spasojevic cerka

Kada su se emocije malo smirile, žiri je pohvalio Petra i njegov nastup, a posebno priznanje su mu odali zbog hrabrosti i dostojanstva koje je pokazao.

-Ja sam se jedva kontrolisala, u par navrata sam se raspala. Ja Vam od srca zahvaljujem na ovakvoj izvedbi, još uvek ne mogu da se sastavim – jedva je kroz suze izgovorila Tijana Dapčevič.

ipiccy image 43 1

-Teško je bilo pričati svaki put kada je Petar pevao, sada je posebno teško. Nisam uopšte znao ovo što sam sada čuo, primi moje saučešće i u ime svih nas prisutnih ovde. Čestitam ti na dostojnstvu, umetnosti i tvojoj veličini, zaista neverovatno. Žao mi je što nismo imali priliku da te slušamo trideset godina unazad, ali sam ja optimista i gledam u život, gledam u sutra i zbog onih koji su sa nama bili do juče. Ti znaš da imaš zbog koga da nastaviš i znam da će sreća biti obostrana i onostrana ako to bude tako. Ako na bilo koji načim mogu da ti pomognem, uvek možeš da računaš na mene – dodao je Mare.

IMG 0679

-Petre, hvala ti na ovome, tvoja supruga je ponosna na tebe. Ovo nije floskula i želim odavno to da kažem, a večeras mi se ispunila želja. Da najvećim aplauzom pozdravimo tvorca ove emiisje koja je prepuna emocija, ne postoji program ni emisija na ovim prostorima kao ova emisija, a on je regionalni pobednik, naš Žika – kratko je sa suzama u očima dodao Enes Begović.

IMG 0776

Voditelj i idejni tvorac ove emisije Žika Jakšić uputio je Petru reči zahvalnosti i ohrabrenja nakon ovog natupa.

-Petre hvala ti na hrabrosti, dostojanstvu i ljubavi. Ja ću se osvrnuti na utisak, kada isključimo sve i tu priču, da smo ovu pesmu slušali, a da nismo bili spremni na to. Zaista izuzetan nastup, a mnogo će to zaključiti gledajući koliko je emocija izašlo iz tebe u ova tri minuta – dodao je Žika kroz suze.

0A0A8696 1

U revijalnom delu emisije Petar je sa Tijanom Dapčević otpevao duet „Jabuke i vino“, a publika ih je sa scene ispratila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A. Milinković