Login/Registracija

„Vidim superfinalistu“ Dejan Drašković raspametio žiri, Žika prvi put izleteo na scenu: „Odavno nisam čuo ovakvu pevačinu“

0A0A8563

Talenat Dejana Draškovića (49) još je u prvom krugu „Nikad nije kasno“ oduševioi žiri i gledaoce, ali ove nedelje takmičar iz Herceg Novog potpuno je razoružao sve i dobio komplimente kakve retki dobijaju od autora popurnog takmičenja Žike Jakšića.

Nekadašnji državni šampion u ronjenju na dah dodatno je „kupio“ gledaoce priznanjem da može da roni čak 40 metara bez boce, što znači da bez daha može da izdrži oko 4 minuta.

-Volim izazove, takav sam u životu, tako i biram pesme. Kad vidim da je pesma teška, osvanuo bih u studiju samo da je naučim kako treba- rekao je takmičar u prethodnim pojavljivanjima u takmičenju, dok je u trećem opčinio Enesa, pogotovo činjenicom da je otac četvoro dece.

0A0A8601

-Sad si me ostavio bez teksta! Želim ti dobrodošlicu i drago mi je što se baviš ronjenjem kao moj sin. Samo mi reci, boriš li se sa ovim što koriste dinamit u ribolovu? -zanimalo je Enesa, a takmičar odgovorio da je član udruženja koji se bori protiv toga.

Kako se u takmičenju uglavnom predstavljao pop i rok numerama, u trećem krugu zadao je sebi veliki izazov i odlučio da se predstavi pesmom „Kletva“ od Luisa, što je sudeći po komentarima žirija bio pun pogodak.

0A0A8561

-Bravo, dečko- povikli su svi članovi žirija gotovo u glas.

Čula sam superfinalistu večeras, on kao da se rodio na sceni – rekla je Tijana Dapčević, dok mu je Enes poručio da batali ronjenje i da se hvata mikrofona.

Ovo ti leži da nema dalje, čestitam ti. Što se mene tiče ti si u finalu- dodao je, a Saša Milošević Mare se našalio da može slobodno da dođe u junu kada je i finale.

IMG 0413

U revijalnom delu takmičenja Dejan je ukrstio mikrofon sa novopečenom trudnicom, nekadašnjom zvezdom Granda Tamarom Milutinović.

Oni su u duetu otpevali hit „Da se opet rodim“, a njihova izvedba podigla je na noge ceo studio.

DSC04617

Žika Jakšić nije mogao, a da ne izađe na scenu i nakon dužeg vremena da svoj sud o nekom kandidatu.

Na ovoj sceni se ova pesma pevala više puta, ali vas dvoje ste dali neku posebnu energiju, dobila je neku drugu dimenziju i energiju. Ali moram da kažem nešto Dejanu, ja se bavim ovim poslom jako dugo i moram da primetim da u Crnoj Gori nema puno pevača, Šako, Dado Polumenta, Vlada Georgijev, Sergej Ćetković itd. Lepo je što ti roniš, ali drži se ti pevanja. Odavno nisam čuo ovako neku pevačinu. U prvoj pesmi je moja zamerka što si malo karikirao, ali ovo je bilo… Slobodno za sledeći put biraj pesme velikih pevača, to tebi priliči- zaključio je Žika.

0A0A8593

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić