Login/Registracija

„Sad ću da vam pokažem ko sam“, Žuža oduvala studio, Mare siguran: „Najbolje izvođenje do sad“

0A0A8612

Žužanu Sekereš, koja je dugo verovala da je za njenu muzičku karijeru kasno, emisija Žike Jakšića je potpuno razuverila i sa četrdeset godina hrabro je kročila na veliku scenu.

Njeno dosadašnje učešće, ali i brojni komplimenti koje je dobila od strane stručnog žirija uverili su je da je donela pravu odluku.

IMG 0525

Dobro veče draga Žuža, dvadeset godina se aktivno ne bavite pevanjem? Koji je razlog za to?- zanimalo je Tijanu Dapčević na samom startu.

-Pevala sam ponekad u vrtiću pošto sam vaspitač, ali profesionalno nisam. To je šteta, nedostaje mi muzika, ali nikad nije kasno- objasnila je Žužana, a potom, što bi Tijana rekla uzela veliki zalogaj i zapevala numeru „Killing me softly with his song“.

IMG 0541

Svojim izvođenjem čuvenog hita uspela je da izmami gromoglasan aplauz publike u studiju, ali i stručnog žirija koji nije skidao osmeh sa lica.

-Meni se ovo mnogo dopalo iz jednog jedinog razloga, što ste doneli na svoj način, baš autentično. Imate onu američku boju, ovo je neverovatno. Divno Žuža, bravo!- fascinirana je bila članica žirija, a nejnim pohvala pridružio se i Enes Begović.

0A0A8644

Posebno oduševljenje Žuža je uspela da izazove kod predsednika žirija, Saše Miloševića Mareta koji njen napred prati od prvog kruga emitovanja ove sezone „Nikad nije kasno“.

-Imam potrebu da se ponovo upoznam sa našom Žužom. (smeh) Ubedljivo najbolje izvođenje do sad, kao da smo se do sad malo igrali, a sad ću da vam pokažem ko sam zapravo ja. Cela Mađarska je sigurno sad ponosna, Srbija, Nemačka i mi smo! Svaka čast- pohvalio je Mare takmičarku.

0A0A8626

Nakon brojnih komplimenata usledio je revijalni deo kada se Žužani na sceni pridružo Miloš Brkić. Sjajan tandem zapevao je prelepu numeru „More tuge“ koju u originalu izvode Saša Matić i Severina.

-Ovo je bukvalno bilo na keca, ali snašli smo se!- ponosno je istakao Brkić što je publika u studiju pozdravila ovacijama i aplauzom.

0A0A8641

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović