Login/Registracija

Zbog njega su plakali svi u studiju: Petar Spasojević otkrio: „Metastaza se proširila na bubreg, situacija je veoma komplikovana“ (VIDEO)

Veteran iz Beograda Petar Spasojević muzikom se bavi preko četrdeset godina, a razlog njegovog prijavljivanja u emisiju „Nikad nije kasno“ ganuo je i rasplakao članove žirija.

Tokom nastupa u emisiji Petar je otpevao pesmu „Dušo moja“ Kemala Montena, a javnosti je otkrio da se prijavio na nagovor prijatelja kako bi iznenadio bolesnu suprugu.

Muzikom se bavim skoro ceo život, zanimljivo je da sam ja svirao na praheru kao dete. Tako sam počeo i da pevam, pa sam svirao i gitaru. Mic po mic svirao sam i kontrabas. Počeo sam solistički da pevam tek pre nekih desetak godina – objasnio je veteran.

Petar nam je otkrio da su mu se roditelji razveli još dok je bio dete, pa je sa sestrom „hvatao krivine“ i bežao u grad.

Sestra i ja smo nakon razvoda roditelja uvek hvatali neke krivine kao ljudi koji su imali neke svoje potrebe, a nismo mogli da ih zadovoljimo jer je bila veoma zategnuta situiacija u porodici. Zvali su me Nikolica sa prikolicom , recimo odem ja na vašar i povedem i nju sa sobom.

Spasojević je oženjen i ima dve ćerke. Nastup u emisiji i pesmu posvetio je bolesnoj supruzi, a onda otkrio o čemu je reč.

-Supruga nije imala pojam da ću ja da učestvujem ovde, verujem da će da se obraduje mada se i sada brine jer ne zna gde smo trenutno. Ona je obolela od raka, u pitanju je već treća metastaza. Proširilo se i do bubrega, komplikacija je generalno ozbiljna.

Veteran nam je otkrio da mu je tokom nastupa malo falilo da pusti suzu.

Malo je falilo, progutao sam knedlu pogotovo kada je na scenu izašla ćerka, ali sam se dobro držao. Mlađa ćerka je svirala klavir i violinu, peva bolje od mene, ali ona je nastavnik – izjavio je veteran.

Članovi žirija Pretra su prozvali pravim beogradskim šmekerom , a on nam je orkrio šta to znači:

To znači da si verovatno odrastao negde na Čuburi i da si pratio te trendove osamdesetih. Da budeš odmeren i vaspitan, da imaš te svoje granice.

Za kraj pitali smo veterana za šta nikada nije kasno, a odgovorom nas je oduševio.

Nikad nije kano da se voli strasno i nikada nije kasno da ostvariš svoje snove – odgovorio je Spasojević, a šta nam je veteran još ispričao pogledajte OVDE:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk