Kapa do poda: Ovo što Petar Dević postiže svakog dana je za divljenje: „Ispunjen sam“ VIDEO

Petar Dević svojom biografijom oduševio je Bruna Langera koji je ove nedelje sedeo u žiriju „Nikad nije kasno“, a za naš portal otkrio je nepoznate detalje iz života.

Kako se uporedi bavi i muzikom i stoni tenisom, zanisalo nas je kakva je veza između roka i sporta kojim se bavi.

Stoni tenis je izuzetno naporan i tažak sport kako fizički tako i psihički, a i rokerski život je naporan i to je ta varijanta– sa osmehom tvrdi Dević.

0A0A0321 1

Takmičar tvrdi da u životu nije kasno ni za šta ukoliko je želja iskrena i iz srca.

– Bio sam generalni sekretar, pa sam imao pauzu i sada sam skoro opet nastavio. Nikad nije kasno ni za muziku ni za stoni tenis. Mi imamo ligu veterana i srećan sam kada vidim sve te ljude kako se trude i uče i dalje- priča Petar koji ume i da zapeva na njihovim skupovima:

Ima prijatelja sa kojima zapevam nekada i zasviramo zajedno na našim okupljanima.

0A0A0325 1

Iako o Crnogorcima vlada stereotip da su lenji, Petrov život i otganizacija su za svako divljenje.

Stižem sve. Odredim vreme i organizujem sve što zavisi od mene. Stoni tenis uveče, preko dana posao, tu je i muzika, nastupi su uglavnom vikendom. Imam psa, svako jutro sam sa njim i to stižem, ispunjen mi je dan. Volim da se družim, tu mi je i porodica– rekao je u intervjuu koji možete pogledati u videu na početku teksta.

Podsećamo, Petar se bori za opstanak u šou na Fejsbuk glasanju koje se odvija OVDE.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/A. Dačić