Bokša posvetio pesmu Radi Manojlović, kolega ga odao uživo u emisiji (VIDEO)

IMG 3469 ok 3

Sloba Đurković je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ predstavio novu pesmu „Svadba, svadba veselo je“ za koju je tekst i muziku napisao harmonikaš orkestra „Nikad nije kasno“ Bojan Radičević Bokša.

Svi se pitaju da li je pesma posvećena Radi Manojlović nakon situacije koja se dogodila u šou programu Žike Jakšića, a to je i sam Sloba prokomentarisao kada je najavio kolegu.

IMG 3477 ok

Bokša povestio pesmu Radi Manojlović, kolega ga odao uživo u emisiji

-On je došao na ideju na napiše jednu lepu, namensku pesmu. Želimo da je poklonimo narodu koji pravi veselja i koji nas poziva da im pevamo i sviramo. Pesmu je napisao u tri noću, možda ga je inspirisala Rada Manojlović – rekao je Sloba kroz smeh, aludirajući na situaciju iz emisije „Nikad nije kasno“.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 46 ok

Pesma je prava svadbarska i sigurno će biti hit na veseljima, a to je poitvrdila i pevačica Ćana Mitrović kojoj se ova numera svidela na prvo slušanje.

-Hit na prvu, na veseljima ima da grmi. Odlična pesma, odličan ritam, sve pršti od energije – rekla je Ćana.

IMG 3498

Novu pesmu Slobe Đurkovića, poslušajte u videu ispod teksta:

BONUS VIDEO – Rada Manojlović i Bokša „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković