Žika Jakšić zanemeo zbog Petrovog izvođenja: „Zaista sam pod utiskom“

petar devic zika jaksic 1

Početak ove epizode „Nkad nije kasno“ obeležila su dva presedana u samom žiriju. Naime, prvi put se u žirijskim stolicama našao frontmen rok grupe „Atomsko sklonište“ Bruno Langer, ali i voditeljka Dragana Katić.

Ovo osveženje u šouu publika je pozdravila gromoglansim aplauzom, nakon čega se predstavio i prvi takmičar, Petar Dević.

dragana katić u žiriju

Takmičar je ponosno istakao da je rođen u Beranama, ali da živi u Podgorici, kao i da se bavi muzikom od svoje 16. godine

-Bilo je nekih pauza, uspona i padova i to je ono što bih mogao da kažem kratko o sebi. Dobro veče – predstavio se Petar.

dragana katić u žiriju

Bruno Langer je odmah pružio podršku takmičaru, istakavši da ima veoma bogatu biografiju.

-Zašto ta karijera nije nastavila, nije mi jasno, nakon snimanja albuma? – zanimalo je Bruna, na šta je takmičar odgovorio:

-Ne mogu reći da nisam nastavio. Taj album je ispromovisan u Crnoj Gori ali dalje nisam išao, jer radim. Bavim se međunarodnim transportom, radio sam dugo i u sportu, muzika je nekako bila u zapećku. Ali sad radim na novom albumu. Dok sve kockice dođu na mesto, očekujem da ću da ga objavim do Nove godine.

On je izveo pesmu „Stare trube“ grupe Galija, a kako je izgledao njegov nastzup pogledajte u videu ispod:

Potpuni smehotres nastao je nakon Petrovog izvođenja budući da se voditeljka Dragana katić zbunila.

-Je l’ ja sad najavljujem? – prokomentarisala je Dragana uz osmeh, a Žika je priznao da ga je Petrovo izvođenje ove numere prilično dotaklo.

-Ja sam zaista pod utiskom i stvarno sam zanemeo. Sjajna impresija, bravo momci, bravo orkestar, i vi ste aranžmanom napravili jednu sjajnu atmosferu. Bruno, koji je tvoj utisak, prvi put si u emisiji i doživeo si ovaj početak i ovu pesmu koju znam da voliš? – rekao je Žika Jakšić, a frontmen „Atomskog skloništa“ nije štedeo reči.

-Produkcija je ovde sjajna, jako dobro čujem i orkestar i pevača, 5 plus. Često sam u emisijama ali ovako još nisam doživeo – rekao je Bruno.

dragana katić u žiriju

Roker se potom osvrnuo na nastup takmičara.

-Neša mi je drag prijatelj i drag mi je i odabir pesme. Samo napred i verujem da ćeš biti jako poznat kada budeš izdao album – rekao je Bruno i poželeo puno uspeha Petru.

dragana katić u žiriju

Dragana Katić priznala je da do sada nikada nije bila na mestu člana žirija i naglasila da će se truditi da više obrati pažnju na samu ekspresivnost izvođača.

-Pošto se prvi put nalazim u ovoj ulozi ja ću sada da govorim o izrazu koji je Petar imao i bilo mi je jako zanimljivo kada sam pročitala koju ćete pesmu izvesti, s obzirom da ste Crnogorac i da pevate pesmu Neše Galije. Kako ćete to dvoje uspeti da spojite? Vi ste u početku baš išli ka Neši, gotovo da je bilo identično. Posle ste se prepustili sebi i osećaju i zaista, to je tačno. Ovde sedeti pa ovako slušati vas, momci, to je fenomenalno. Fenomenalno! I Pero, vi ste bili sjajni – rekla je Dragana.

dragana katić u žiriju

Predsednik žirija Saša Milošević Mare priznao je da ga je Dragana „provalila“ na prvu.

-Sad si upravo otkrila razlog zašto ja 9 godina ovde sedim. Zaista je užitak slušati ih, pogotovo kad imamo i ovakvog pevača. Ti defintivno Nešu Galiju voliš, to sam shvatio, jer način na koji ti pevaš poput njega mislim da je i najbliži tvom ličnom senzibilitetu – rekao je Mare kojeg je zanimalo i kakav album Petar priprema.

-To je neki pop-rok, ne idem u krajnost. Voleo bih više da to bude malo oštrije kako Brunovi albumi zvuče. Najviše bih voleo da zvuči kao „Ajron Mejden“, ali… Mislim da se vraća ta pop-rok muzika, to vidiim i kroz svoje nastupe. Publika dođe da peva, repertoar je šaren, od Garavog sokaka, Indeka, Atomskog skoništa, Zdravka Čolića… Najlepši je osećaj na svirci kda se odmaknem od mikrofona i slušam ceo lokal kako peva. To me ispunjava i tada kažem sebi da sam uspeo sa tom svirkom – ispričao je Petar.

dragana katić u žiriju
0A0A0342

On je u revijalnom delu nastupa sa Jelenom Gerbec izveo pesmu „Kreni, duet Severine i Lea, a kako je to izgeldalo pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić