Žika Jakšić otkrio koja pesma opisuje život Jelene Gerbec: „Ti se boriš sama sa dvoje dece, bravo“ VIDEO

0A0A0488

Jelena Gerbec napravila je pravi spektakl u emisiji „Nikad nije kasno“ kada je otpevala nekoliko pesama koje su oduševile sve, a posebno Žiku Jakšića i Bruna Langera koji su je javno pohvalii.

Ona je već godinama na sceni i već je pokazala svima zbog čega je jedna od najtraženijih pevačica na terenu, a to se samo potvdilo u ovoj emisiji.

JELENA GERBEC NNK SNIMANJE 17042024 FOTO MUNJA 3 ok

Ovo je pesma koja opisuje život Jelene Gerbec

-Jelenu moram posebno da pohvalim, video sam da te je i Bruno pohvalio. Jelena što bi se kod nas reklo peva od Silvane do Nirvane. Sada ćemo da odabereno jedan tvrdi narodnjak koji ti ne slušaš često u Rijeci. Jedna ozbiljna dvojkica. Kod nas ovde u Šumadiji kad pritegnu ove dvojkače i narodnjaci, to burazeru pršti na sve strane – rekao je Žika Jakšić, dok se Bruno nadovezao.

-Severinu znam do kada je počela, a li me je ovo više inpresioniralo, nego kada moja draga prijateljica peva. Intonira savršeno i ekspresija je izuzetna, hvala na ovome.

0A0A0598

Kada je Jelena rekla da će izvesti pesmu „Ja nisma rođena da živim sama“ Ane Bekute, Žika je dobio posebnu inspiraciju, pa je upredio Jelenin i njegov život.

-Ti si se razvela koliko ja znam, je l’ ovo neki poziv? Ti si znači samohrana majka, a ja sam slab na samohrane majke, iskreno. Evo kada je rekla da želi nešto da otpeva za sebe, ovo je pesma koja opisuje život Jelene Gerbec – kazao je Žika i dodao:

-Vidi dušo moja, nećeš ti još dugo biti sama. Kada sam rekao da sam slab na samohrane majke, to je zato što sam ja samohrani otac. Ja vodim računa i izdržavam dve žene i brinem se o dva sina iz dva braka. Ti se boriš sama sa dvoje dece, bravo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković