Slobodanka Sumajstorčić propustila 18. rođendan sina zbog emisije „Nikad nije kasno“ VIDEO

Nakon još jednog nastupa u „Nikad nije kasno“, takmičarka Slobodanka Sumajstorčić priznala je da je propustila proslavu punolestva sina kako bi došla u Beograd na zakazano snimanje emisije.

Ona ne krije sreću i euforiju što je imala priliku da se po četvrti put predstavi publici koja ju je do sada tri puta vratila u takmičenje nakon Fejsbuk glasanja.

0A0A0692 1

Slobodanka Sumajstorčić propustila 18. rođendan sina zbog emisije „Nikad nije kasno“

-Prezadovoljna sam, nisam ovo očekivala. Mislila sam da ću samo jednom doći, otpevati i otići kući. Ali eto, žar mojih ljudi iz Dubice, iz dijaspore i svi koji me zanju dovelo me je do četvrtog kruga – rekla je pevačica.

0A0A0039

Slobodanka priznaje da je njenom sinu na dan snimanja bio 18. rođendan, ali su slavlje pomerili kako bi se ona pojavila u najemotivnijoj emisiji na Balkanu.

-Mom Nikoli je danas 18. rođendan, slavlje ćemo organizovati kada se vratim kući, u petak verovatno – istakla je učesnica.

SLOBODANKA SUMAJSTORCIC 44 GOD. KOZARSKA DUBICA 12

Iako je postala prepoznatljiva širom našeg regiona nakon prvog pojavljivanja u emisiji, Slobodanka priznaje da šta se sve promenilo u njenom životu.

Ništa se nije promenilo, ostala sam ista Slobodanka, radim svoj posao u hotelu, dočekujem svoje goste sa osmehom. Ima adrenalina oko učešća, pa su tu razna pitanja, ali se ja svima fino obratim i odgovorim koliko je u mojoj mogućnosti – ističe ona i dodaje šta je bilo presudno da je publika na društvenim mrežama zavoli:

-Ne znam, treba biti samo simpatičan i uporan. Nešto se kao trudim da svaki put budem sve bolja, muzika je u mom srcu, volim da pevam. Inače se ne bavim tim poslom, ali mislim da je to možda i veća sadisfakcija da to vude vau.

0A0A0697 1

BONUS VIDEO – Slobodanka Sumajstorčić nastup

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković