Kakav start drugog kruga, žiri zapanjen energijom takmičara: „Kao da hoćete da poletite“ (VIDEO)

Nova epizoda šoua „Nikad nije kasno“ koja je na programu u nedelju od 21 sat na TV Prva doneće pregršt uzbuđenja i sjajne muzike, a razloga da se ne propusti ima na pregršt, pogotovo kada se zna da je ovo prva epizoda drugog takmičarskog kruga.

Već sa taktovima prve pesme kojom su se takmičari predstavili bilo je jasno da su na sceni vrhunski pevači, u šta se možete uveriti i sami u videu na početku teksta.

nikad nije kasno drugi krug 2

-Bilo je predivno. Bilo je piuno emocija – naglasio je glumac Stefan Buzurović, dok je njegova koleginica u žiriju, pevačica Vanja Mijatović potencirala je pozitivan vajb koji neumorno šalju takmičari u ovoj epizodi.

-Čini mi se kao da hoćete da poletite koliko energije imate – poručila je Vanja.

nikad nije kasno drugi krug 4

Stefan se ponovo obratio takmičarima posebno izdvojivši jedan nastup.

-Pre svega mislim da Makedonci treba da budu van konkurencije kada su ovakve pesme u pitanju, ili da ne treba da se takmiče uopšte – rekao je Stefan.

nikad nije kasno drugi krug 6

Žika je ostao zapanjen visokim kvalitetom pevanja i nije mogao da sakrije muzičko iznenađenje koje je premašilo i njegova očekivanja. Odmahivao je rukama i sam fasciniran izborom pesama koje su takmičari odlučili da izvedu u ovoj epizodi na velikoj Grandovoj sceni.

nikad nije kasno drugi krug 1

Ovo je samo mali deo onoga što vas očekuje u novoj epizodi muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ koja je pred publikom u nedelju od 21 sat na TV Prva.

BONUS VIDEO: Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić