„Nemoj ti ništa da se sekiraš“ Žika pružio utehu takmičarki, Peđa oduševljen eliksirom mladosti: „Mogu i ja da počnem“ (VIDEO)

Sutra vas očekuje nova epizoda popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ a pred gledaocima će izaći takmičari sa zanimljivim pričama iz svojih života, ali i sa duhovitim opaskama koje vas svaki put iznova oraspolože. Tako će ovoga puta Žika tešiti jednu takmičarku, dok će drugi učesnik otkriti eliksir za mladost koji će potpiuno osvojiti pojedine članove žirija.

zika tesio takmicarku

-Želim da se ogradim jer sam totalni amater, ako negde pogrešim – rekla je jedna takmičarka koja učestvuje u sutrašnjoj emisiji a Žika Jakšić je odmah uskočio da ohrabri pevačicu.

zika tesio takmicarku 2

Žika tešio takmičarku

-Nemoj ti ništa da se sekiraš. Mi imamo jedno ozbiljno poštovanje prema carskoj porodici i prema tvom prezimenu, tako da nemoj da se sekiraš ništa – poručio je Žika što je nasmejalo i samu takmičarku koja mu se zahvaljivala.

zika tesio takmicarku 3

Drugi takmičar uneo je veliku energiju sa pesmom grupe Kerber „Bolje da sam druge ljubio“ a MIlica Pavlović koja je u žiriju ove emisije nije odolela a da ne ustane i ne zaigra uz sjajnu izvedbu.

Peđa Jovanović bio je zbunjen nastupom sledećeg učesnika, priznavši da ne veruje svojim očima i ušima šta se dešava na sceni.

-Kada sam video da ovde piše 69, odnosno 68 godina i kada sam video sliku i ton, odnosno sliku i šta ovde piše nije mibilo jasno. Da l’ je moguće da gospodin kojiima 68 godina tako dobroizgleda. Jel’ se i vi bavite možda nekim sportom ili je samo muzika? – pitao je sa nevericom Peđa, a takmičar jeobjasnio tajnu svog mladolikog luka.

zika tesio takmicarku 5

-Da, sport obavezno. Ribolov i gljive – objasnio je takmičar, a Peđa je oduševljen poželeo da se i sam oproba u ovoj vrsti aktivnosti.

-Zanimljiv sport, mogu i ja da počnem da se bavim – rekao je Peđa.

Takmičar je objasnio i nakoji način rešava probleme, ukoliko ih nekada ima.

zika tesio takmicarku 4 1

-Problem sa ženama? Kažu mi da sednem, a ja odmah legnem – poručio je takmičar i nasmejao sve u studiju.

U videu na početku teksta pogledajte delić onoga što vas očekuje u sutrašnjoj emisiji koja je na programu od 21 sat na TV Prva:

BONUS VIDEO: Peđa Jovanović otkrio šta uzima od Prije i Filipa

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić