Viki i Nermin najavili duet, pevačica otkrila detalje: „Nešto se krčka“ (VIDEO)

viki miljkovic i nermin snimaju duet
Viki i Nermin duet

Pevačica Viki Miljković iznenadila je publiku kada je na svom Instagram nalogu nagovestila da će uskoro možda snimiti duet sa pobednikom „Zvezda Granda“ Nerminom Handžićem.

Ona je odgovarala na pitanja publike gde je pričala o novim pesmama i albumu, a sve je iznenadila odgovorom na pitanje kada će duet sa Nerminom.

312502407 701480798159204 3760332941134111758 n
Viki i Nermin duet

Viki i Nermin najavili duet

-Što se tiče Nerminovog novog albuma, o tome brine Taške, to je pitanje za njega. A što se tiče dueta, nešto se krčka i to je takođe pitanje za producenta, pitajte Tašketa – rekla je Viki sa osmehom.

Podsetimo, Viki je nedavno za naš portal otvoreno govorila o takmičenju „Zvezde Granda“, privatnom biznisu i pevanju i priznala kako uspeva da završi sve obaveze koje ima u toku jedne radne nedelje.

-Pevanje je moj život i mislim da svoj posao radim dobro. Trudim se da svoje znanje i iskustvo prenesem i na ovu dečicu iz „Zvezda Granda„. Kažu da ono što nam je Bog dao, treba da podelim i meni to pričinjava veliko zadovoljstvo. Pored toga, tu je i prodaja nekretnina, uređenje i meni je to sasvim dovoljno. Jedva i to postižem- rekla je Viki za Grand.

BONUS VIDEO – Viki Miljković i poslu

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković