Mirjana Milanović godinama nastupala sa Lukasom, a sada otkrila kakav je pevač privatno: „Sa njim je uvek tako“ (VIDEO)

Mirjana Milanović poznatija kao Mama Mira ove nedelje oduševila je sve gledaoce svojim nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“. Odmah nakon pevanja, Mirjana je sumirala utiske pred našim kamerama i progovorila o saradnji sa Acom Lukasom.

Mirjana Milanović o Aci Lukasu

mirjana milanovic o aci lukasu 2
Mirjana Milanović o Aci Lukasu

Ne krije da je ranije kada je kod kuće gledala imala predrasude o emisiji, a za Grand priznaje da se prijavila upravo po nagovoru sina.

-Kao što je moj sin rekao, on me je naterao da se prijavim. Gledali smo emisiju i pratili moju prijateljicu koja se takmičila pre dve sezone i onda je on mene pitao „Mama zašto ja tebe ne bih ovako gledao?“ – rekla je ona i dodala:

-Ja sam imala dosta predrasuda kad sam gledala emisiju bile su neke žene sa nekim malo težim životnim pričama. Mislim da svi imamo neku muku, ali ja o takvim stvarima ne volim da pričam rekla sam „Šta ću ja tamo, nemam takvu priču?“. Ja sam jedna zadoviljna žena, a sin mi je rekao da baš zbog toga i treba da se prijavim, onda sam ja obećala da ću se prijaviti.

mirjana milanovic o aci lukasu 1 1
Mirjana Milanović o Aci Lukasu

Mirjana je godinama pevala u bendu Ace Lukasa, a na snimanju emisije srela njegovu najstariju ćerku kojoj je pevala na proslavi rođendana.

-To je bilo pre mnogo godina, nisam je dugo videla i sada smo se srele u šminkernici. Malo smo pričale i tako smo se prepoznale. Ja sam u to vreme pevala kao radna pevačica u njegovom bendu, atmosfera je bila super, sa Lukasom je uvek bilo tako – zaključila je ona.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/V.B