Gabrijela Pejčev ima keca u rukavu: Godinama čuvala pesmu Marine Tucaković, naziv numere mnogo govori

9e41b0b4e576a22b5c7fc9980d3c9d1b4dab65d9

Privatni život popularne pevačice Gabrijele Pejčev od samog pojavljivanja na javnoj sceni privlači veliku pažnju, a ekskluzivno za Grand otkrila je šta trenutno radi, ali i da li je konačno diploma fakulteta završila u njenim rukama.

-Malo je vremena prošlo od kad smo se poslednji put videli u Grandu tako da se nije mnogo toga promenilo. Imala sam dosta privatnih obaveza, ali fakultet privodim kraju. Trenutno snimam i spot za novu pesmu, tako da nemam prostora sad mnogo da učim (smeh) Ali definitivno će ova godina biti godina novih pesama i fakulteta- ponosno je istakla Gabrijela za Grand.

Screenshot 20230411 090213 Gallery

Koliko je publika nestrpljiva da čuje Gabrijelinu novu numeru svedoče brojni komentari na društvenim mrežama, a ekipa naše redakcije uspela je da sazna delić onoga što se krčka u studiju.

-Novu pesmu možete da očekujete za nekih mesec dana, mada neće biti nekih velikih izenađenja. Osim što je naziv pesme izuzetno zanimljiv! Tekst je radila Marina Tucaković. Mnogo mi je draga pesma jer je moja prva numera bila sa Marinom i nekako sam emotivno vezana- istakla je Gabrijela, a potom otkrila da je pesmu ljubomorno čuvala godinama s obzirom da je otpevala još tokom pandemije korona virusa.

-Drago mi je jer kome god da sam pustila pesmu svakome se dopala. Mnogo je zanimljiv tekst, ali i naslov. Još uvek razmišljam da li pesma da se zove „Miš i mačka“ ili „Slaba tačka“. Marina je bila za drugu opciju jer je ona tako procenila. Ne pronalazim se u pesmi sada, govori se u fazonu „Hajde me već jednom pogodi u tu slabu tačku“ (smeh) – otkrila je za Grand.

Screenshot 20230411 090220 Gallery

Podsetimo, Gabrijela Pejčev je pred dolazak u srpsku prestonicu živela je četiri godine u Sofiji, a malo ko zna da je danas apsolvent i to državnog fakulteta.

-Jezik i književnost sam upisala, ali ja sam studirala u Sofiji i taj momenat kada sam se preselila ovde malo me je poremetio sa studiranjem. Kreneš da živiš u drugom gradu , malo i zaboraviš jezik. Ostalo mi je par ispita i trebaće m malo više vremena da ih spremim, moj mozak ni ne radi…Imam veliku želju da sve to završim- priznala je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović