„Ti ne smeš tako da se ponašaš“, Žika Jakšić održao ozbiljno predavanje Saši Popoviću: „Ne treba ti to“

DSC09841

Talenat nekadašnjeg učesnika „Zvezda Granda“, Aleksandra Popovića, prepoznao je Žika Jakšić zbog čega ga često viđamo u emisiji „Nikad nije kasno“, gde je ove nedelje bio podrška veteranima u revijalnom delu.

Da je odličan pevač, svedoči i činjenica da je ove godine pevao upravo na Žikinom rođendanu što je veliki izazov za sve pevače, a Jakšić je sada ponosno priznao kako je taj test Popović uspešno položio, ali mu je zamerio jednu drugu stvar.

huop

Sale je još jedan mlad pevač kome ja previđam odličnu pevačku budućnost, ali malo da smršaš Sale. Ja sam poznat da kažem pevačima ono što zaista mislim, ali to je za njihovo dobro. Ne treba ti to, šta će ti to, nosiš 10 kilograma više. To ti je kao kada okačiš ranac, napuniš ga kamenjem i nosiš ga svaki dan, ideš s njim na spavanje i ustaješ sa njim. Šta će ti to? Pogotovo što si mlad, mi stariji možemo malo, ali ti ne smeš tako da se ponašaš, jel smo se dogovorili?– održao je domaćin emisije ozbiljno predavanje Sašku koji je istakao da je već počeo sa dijetom i da je na dobrom putu da skine višak kilograma.

huiho

Biće drugo stanje do sledećeg puta kada dođem u emisiju– obećao je Popović, što je nasmejalo Mareta koji ga je upitao kakvo je to drugo stanje koje pominje.

Biću i tata po treći put, a i skinuću kilažu– sa osmehom je objasnio pevač.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić