„DOBIJAO SAM NEPRISTOJNE PONUDE“: Veteran priznao kako devojke reaguju kada ga vide u teretani (VIDEO)

IMG 1652

Fitnes trener Miloš Mitrović (46), poznatiji pod nadimkom Miško Bilder, oprobao se po prvi put u nekoj takmičarskoj emisiji, a za svoje premijerno pojavljivanje odabrao je upravo najgledaniju emisiju u regionu „Nikad nije kasno“.

Talenat je nasledio iz porodice, otac i stric su se dugi niz godina bavili muzikom, pa je tako i on odlučio da krene njihovim stopama.

Sa Faktor bendom iz Kruševca snimio je album kada je imao 17 godina, u tom periodu se slušao malo tvrđi rokenrol, samim tim smo nešto i u tom fazonu snimili. Nakon toga sam otišao u vojsku i posle toga sam krenuo trbuhom za kruhom, pa sam radio neke druge poslove. Muzikom se nisam bavio sigurno 20 godina. Pisao sam tekstove ali nisam pevao i nisam nastupao– počeo je veteran.

IMG 1684

Iako je godinama bio skeptičan i nije imao hrabrosti da se prijavi za ovaj šou, na velikoj Grandovoj sceni je već u prvom pojavljivanju zasijao i osvojio simpatije publike i žirija. Veteran priznaje da mu je sada pomalo žao što ranije nije okušao sreću u nekom takmičarskom muzičkom formatu.

Žao bi mi bilo da se nisam prijavio, mada više bih voleo da sam mogao da napravim neki svoj koncert, spot ili pesmu. U svakom slučaju se ne kajem što sam se pojavio na ovako velikoj sceni pred ovoliko ljudi i ovakvim žirijem– odgovorio je Miško, pa je priznao kakva očekivanja ima od ovog učešća:

Nemam neke ambicije da ću da pobedim, ovo što sam čuo od žirija i sve te pohvale, meni je sasvim dovoljno, a to mi je vetar u leđa da nastavim da se bavim muzikom.

IMG 1710

Pored muzike, njegova najveća ljubav je sport, a godinama radi u Kruševcu kao fitnes trener. Kako je sav u mišićima, zanimalo nas je kako devojke reaguju na njega i da li je nekada dobijao nepristojne ponude.

Imao sam te nepristojne ponude ali ne bih ja to mogao, to nije moja ljubav. Ako nešto radim a nije iz ljubavi bezobzira koliki novac ja dobijem za to, ja ne bih bio srećan. Eto ja radim dva posla a muzika mi je treći, tako da sam ja zadovoljan dovoljno– otkrio nam je veteran.

IMG 1669

Na samom kraju veteran otkiva šta za njega znači rečenica „Nikad nije kasno“ i kada je shvatio da može da primeni ovu devizu, ne samo u muzici, nego i u drugim oblastima života.

Nikada nije kasno da učinite neko dobro delo, da napravite nešto ili da snimite nešto i to poklonite nekom detetu ili da se bavite humanitarnim radom. ja sam sa svojim bendom odradio dosta humanitarnih koncerata za decu i skupili dovoljno novca za decu kojima je bio potreban– rekao je Mitrović, a u nastavku teksta pogledajte video:

Foto: E. Srdić,
Autor: B.Stuparušić