Lom u studiju zbog Milice Pavlović, Dragana Katić oduševljena: „Spremna je za beogradski spektakl“ (VIDEO)

Milica Pavlović ove nedelje gostovala je u emisiji „Nikad nije kasno“, u kojoj je bila deo žirija, a na veliku radost publike upravo je ona otvorila šou.

U jeku priprema za veliki koncert koji će 23. decembra održati u Areni, Milica je izdvojila vreme za gostovanje u emisiji koju je uveličala svojim glasom.

Lom u studiju zbog Milice Pavlović
Lom u studiju zbog Milice Pavlović

Senjorita je odlučila da razveseli publiku energičnim miskom svojih hitova koji je trajao nekoliko minuta, a kojim ujedno i najavljuje veliki spektakl koji priprema.

Milica je započela mini šou pesmom „Mogla sam“ da bi zatim ubrzala pesmom „Hej ženo“, zatim hitom „Provereno“ uz koji su svi skočili na noge i na kraju završila sa numerom „Lav“ u piano verziji.

MILICA PAVLOVIC NNK SNIMANJE 19102023 FOTO MUNJA 68 ok
Lom u studiju zbog Milice Pavlović

Lom u studiju zbog Milice Pavlović

Bravo, dobro nam došla, Milica Pavlović na najlepši mogući način otvorila emisiju i pokazala da je spremna za beogradski spektakl– rekla je Dragana Katić, a Žika se nadovezao kako je bio na njenom koncertu u Nišu i apelovao na publiku da ne propusti.

BONUS VIDEO- Milica Pavlović progovorila o emotivnom partneru:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić