Viktor Miletić progovorio o trenutku koji mu je promenio život: „Iz ljubavi je prešlo na viši nivo“ (VIDEO)

Čuvar mreže veterana fudbalskog kluba Crvena zvezda Viktor Miletić osvojio je simpatije publike kada se pojavio u muzikom takmičenju „Nikad nije kasno“. Viktor je u razgovoru za Grand otkrio je zašto je rešio da se ozbiljnije posveti muzici, pored posla kojim se primarno bavi.

-Bavim se špedicijom, pevanjem i fudbalom, volim sve što vole mladi – ovako se ukratko predstavja Viktor Miletić, koji se godinama uspešno bavio i manekenstvom, a imao je svojevremeno i agenciju za manekene.

Viktor Miletić o karijeri
Viktor Miletić o karijeri

Viktor Miletić o karijeri

-Bavio sam se poluprofesionalno muzikom dok se nisam preselio u Sloveniju. Tamo me je život odveo nekim drugim stvarima – otkrio je Viktor i objasnio da su se danas stvari prilično promenile:

-Nastupam dosta. Osetio sam da me ljudi vole i da vole način na koji to radim. Nastupam po nekim restoranima i klubovima, ima me dva puta nedeljno, tako da je to sada iz neke ljubavi otišlo u jedan viši nivo.

Viktor Miletic 1
Viktor Miletić o karijeri

Takmičar je priznao i da je zadovoljan svojim nastupom na velikoj Grandovoj sceni iako u sebi nosi dozu samokritičnosti.

-Nastup je mogao da bude i bolji, jer to uvek može da bude, ali sam generalno zadovoljan. Menjaću repertoar jer ću birati pesme koje volim i to iz takozvanog gradskog repertoara, kako su mi rekli članovi žirija. Biraću to jer to i volim, pa dokle budem stigao – ispričao je takmičar.

Viktor Miletic 3

On je sigran da je uvek pravo vreme za prave odluke, pa tako posmatra i svoje učešće u popularnom muzičkom takmičenju.

-Ni za šta u suštini nije kasno. Čovek kada ima neki cilj i neku ambiciju nebitne su godine. Ja sam živi primer i živi dokaz toga – dodao je takmičar.

BONUS VIDEO: Viktor Miletić – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić