Prija se slomila na kraju koncerta: Jedva progovorila od naboja emocija: „Moram li svako veče da plačem?“

Prija plače na koncertu u Zagrebu

Aleksandra Prijović sinoć je održala četvrti po redu spektakl u Zagrebu koji je za pevačicu bio posebno emotivan da na kraju nije mogla sa se suzdrži te je pustila suze.

U višečasovnom koncertu za pamćenje publika je skakala i pevala sa njom uglas od prvog do poslednjeg stiha svaku pesmu, da bi je na kraju pogodili jednim gestom zbog koga nije mogla da se obuzda.

Prija plače na koncertu u Zagrebu

Pred kraj koncerta nekoliko minuta cela hala je skandirala „Prijo, mi te volimo“, nakon čega se pevačica slomila od emocija i pustila suze.

-Je l’ ja moram svako veče da plačem?pitala je Aleksandra i dobila ogroman aplauz.

Prija plače na koncertu u Zagrebu
Prija plače na koncertu u Zagrebu

Inače, Aleksandra je na ovom koncertu imala goste iznenađenja, te je sa njom zapevao Saša Matić, kao Lepa Brena, Jelena Rozga i Nataša Bekvalac.

Ono što je sve razmežilo jeste momenat kada je mali Aleksandar izašao kod mame na binu i dao joj plišanog medu, zbog čega je pevačica takođe bila na ivici suza.

BONUS VIDEO- Rozga i Prija u Zagrebu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.