Login/Registracija

Čenga pokidao novom pesmom, spot sniman u Americi: „Mora biti da je ljubav“ (VIDEO)

Pobednik muzičkog takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga  obradovao je publiku novom pesmom.

Numera nosi naziv „Mora da je ljubav“, a tekst i kompoziciju pisao je stalni član žirija ovog takmičenja Saša Milošević Mare.

-Mora biti da je ovo ljubav, što za tebe osećam. Mora biti jer ne mogu skriti varnice u očima – glasi refren pesme koja je osvojila srca publike već na prvo slušanje.

Ispod videa su se samo nizali pozitivni komentari publike, a svi su saglasni da je Čegna pogodio ukus publike.

-„Poštovanje za gospodina“, „Svaka ti čast“, „Bravo majstore“, „Ovo se čekalo“ – samo su neki od komentara ispod videa.

Pesmu prati i spot koji je sniman na nekoliko lokacija u Americi, a roker se potrudio i da vizuelno dočara tekst ove numere.

Podsetimo, Čenga je pre nekoliko dana povodom nove pesme organizovao promociju u jednom prestoničkom restoranu. Osim prijatelja i kolega, prvi put se sa njim tada pojavila i njegova nova devojka Sonja inače majka naše pevačice Andreane Čekić.

Čenga je tada u razgovoru za Grand priznao kako je počela ljubav između njih dvoje, a otkrio je i kako funkcioniše njihova veza na daljinu obzirom da Sonja živi u Austriji, a on u Americi.

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim – rekao je on.

U nastavku teksta pogledajte spot i poslušajte novu pesmu Amara Čengića Čenge.

U videu pogledajte kako je izgedala Čengina promocija.

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Filip Pavlovic/yutube,
Autor: A.Milinković