Login/Registracija

Iza kamera lete šuške: Pevačica pokazala šta rade članovi orkestra „Nikad nije kasno“, kada misle da ih niko ne gleda (VIDEO)

Momci i devojke iz orkestra „Nikad nije kasno“, za kratko vreme osvojili su simpatije milionskog auditorijuma koji je saglasan da je ovaj sastav na čelu sa Jocom Savićem uneo novu energiju u ovaj šou.

U svakoj emisiji, orkestar je na visini zadatka dok prati veterane, međutim malo je poznato kakva je prava atmosfera u njihovom timu koju publika nema prilike da vidi na malim ekranima.

Naime, Varja Topalović, koja peva prateće vokale, podelila je nekoliko snimaka sa jučerašnjeg snimanja i pokazala šta članovi rade kada misle da ih niko ne gleda.

Na jednom snimku zabeležila je kako harmonikaš Bojan ubacuje novčanice u saksofon koji svira Nikola i koji mu se ljubazno zahvaljuje na „bakšišu“ dok se svi njišu u ritmu pesme koja ih je ponela.

Uz jedno kolce, ceo orkestar zagrevao se za snimanje uz osmehe na licu najavljujući još jednu sjajnu emisiju koja je pred njima, a delić atmosefre pogledajte u videu ispod.

Podsečamo, Žika Jakšić nedavno je javno istakao koliko je ponosan na ovaj orkestar.

– Uspeli smo Joca i ja da saberemo jednu divnu ekipu koja je i muzički obrazovana, mladi i lepi i fenomenalno sviraju. Dakle, što se mene tiče ovo je najbolji orkestar na ovim prostorima. Svirali su na mom rođendanu i položili ispit– ponosno je istakao Jakšić.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić