Čenga okupio pola estrade na promociji, pa poručio: „Sonja i Andreana su prve čule pesmu“ (VIDEO)

WhatsApp Image 2023 03 15 at 18.43.42

Pobednik muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga publici je danas predstavio pesmu „To mora da je ljubav“.

Ovim povodom roker je u jednom beogradskom lokalu organizovao promociju pesme na kojoj su se okupili brojni mediji, ali i mnoge javne ličnosti.

WhatsApp Image 2023 03 15 at 18.28.59

Sa osmehom na licu, srećan i zaljubljen prvi je stigao Čenga zajedno sa novom devojkom Sonjom. Odmah za njima na promociju je došla i Sonjina ćerka, Andreana Čekić.

cenga aleksandra i vanja

Kiša koja pada u Beogradu nije sprečila kume Aleksandru Maldenović i Vanju Mijatović da dođu i pogledaju šta je roker pripremio za publiku.

Iako je nedavno imao operaciju srca, ispoštovao je Čengu i voditelj Grand televizije Zoran Pejić Peja, a posle njega je stigao kompozitor Dejan Kostić.

peja i mare

Stalni član žirija emisije „Nikad nije kasno“, naš premijer Saša Milošević Mare nije propustio priliku da dođe i podrži jednog od pobednika.

Čenga nije krio sreću zbog velikog uspeha, pa je sa medijima podelio utiske sa snimanja pesme i spota.

-Ovo je naša noć večeras, naravno da su svi došli koje sam pozvao, neki i kasne, traže parking, puno je sve. Njih dve su prve čule pesme i od njih sam dobio plus da je to ono to što treba. Pogotovo mi znači Andreanino mišljenje, a Sonja je onaj generalni indikator svega toga. Ja se palim više na loše kritike, one svakakao bolje utiču na mene – rekao je Čega i nastavio:

-Neću da preterujem da se neko ne uvredi, ali njh dve su prelepe, ispunile su moja očekivanja obe. Ja se nadam da se uklapam sa njima – zaključio je Čenga koji je izjavu medijima dao u društvu Andreane i Sonje.

U nastavku teksta pogledajte video: