Login/Registracija

Čenga okupio pola estrade na promociji, pa poručio: „Sonja i Andreana su prve čule pesmu“ (VIDEO)

Pobednik muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga publici je danas predstavio pesmu „To mora da je ljubav“.

Ovim povodom roker je u jednom beogradskom lokalu organizovao promociju pesme na kojoj su se okupili brojni mediji, ali i mnoge javne ličnosti.

Sa osmehom na licu, srećan i zaljubljen prvi je stigao Čenga zajedno sa novom devojkom Sonjom. Odmah za njima na promociju je došla i Sonjina ćerka, Andreana Čekić.

Kiša koja pada u Beogradu nije sprečila kume Aleksandru Maldenović i Vanju Mijatović da dođu i pogledaju šta je roker pripremio za publiku.

Iako je nedavno imao operaciju srca, ispoštovao je Čengu i voditelj Grand televizije Zoran Pejić Peja, a posle njega je stigao kompozitor Dejan Kostić.

Stalni član žirija emisije „Nikad nije kasno“, naš premijer Saša Milošević Mare nije propustio priliku da dođe i podrži jednog od pobednika.

Čenga nije krio sreću zbog velikog uspeha, pa je sa medijima podelio utiske sa snimanja pesme i spota.

-Ovo je naša noć večeras, naravno da su svi došli koje sam pozvao, neki i kasne, traže parking, puno je sve. Njih dve su prve čule pesme i od njih sam dobio plus da je to ono to što treba. Pogotovo mi znači Andreanino mišljenje, a Sonja je onaj generalni indikator svega toga. Ja se palim više na loše kritike, one svakakao bolje utiču na mene – rekao je Čega i nastavio:

-Neću da preterujem da se neko ne uvredi, ali njh dve su prelepe, ispunile su moja očekivanja obe. Ja se nadam da se uklapam sa njima – zaključio je Čenga koji je izjavu medijima dao u društvu Andreane i Sonje.

U nastavku teksta pogledajte video: