Veteran vratio Mareta u mladost: Jedna pesma probudila najlepša sećanja kod predsednika žirija: „Na neki čudan način me je kupila“

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 8 ok

Iz nedelje u nedelju, u najemotivnijem šou na Balkanu slušamo neverovatne interpretacije veterana koje raznežuju srca milionskog auditorijuma, ali i uvaženih članova žirija koji ne mogu da odole energiji koja vlada u Grandovom studiju tokom emisije „Nikad Nije Kasno“.

Iako je predsednik, premijer žirija Saša Milošević Mare od samog početka deo ovog televizijskog ostvarenja i deluje kao da ga nije lako iznenaditi, jedan takmičar je ove nedlje uspeo da ga vrati u mladost.

0A0A9945 1

Naime, Valentin Milanov izveo je pesmu od Olivera Dragojevića „Nedostaješ mi ti“ koja je u Maretu probudila najlepša osećanja.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 16092022 FOTO MUNJA 4 ok scaled

Ovo je igrom slučaja moja omiljena pesma iz mladosti i to zbog moje sestre koja je deset godina starija od mene. Mi smo tada slušali neku drugu muziku i onda sam ja spoznao muziku Olivera Dragojevića. Ta pesma nije u to vreme bila prisutna, a onda je na neki čudan način kupila mene, pa neku moju ekipu i onda je to postalo viralno. Ova pesma mene baš vezuje za neke divne, pretežno letnje noći– otkrio je Milošević.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić