Login/Registracija

Naš pevač završio u „Slagalici“ i pokazao zavidno znanje

Nakon Klaudije Klanac Pušković iz Novog Sada, još jedan učesnik šoua „Nikad nije kasno“ pojavio se u čuvenom kvizu na RTS-u i oduševio svojim intelektualnim sposobnostima.

Nekadašnji finalista takmičenja veterana, Dejan Jeknić odlučio je da se nakon 15 godina ponovo pojavi u „Slagalici“ kako bi ponovo testirao svoje znanje, što mu je već u prvoj emisiji 160 ciklusa uspelo.

-Bio sam pre 15-tak godina i trebalo mi je vremena da ponovo dođem. Deca su tad bila mala, a sad su odrasli, pa je lakše. Koliko vidim sad su drugačija pravila, pa je malo lakše – rekao je Dejan u čuvenom kvizu u kom je svog protivnika ubedjivo pobedio osvojivši 142 poena.

-Dobro, fino, dobar početak i dobra završnica. Inače mi asocijacije teško idu, nešto i pogodim- sa osmehom je istakao Jeknić na kraju emisije.

Pokazavši izvanredno znanje Dejan je oduševio, ali i iznenadio mnoge svoje prijatelje kojima nije ni rekao da će učestvovati u popularnom kvizu.

Deki, pravo si iznenađenje“, „Svaka čast na znanju, jednom genije- uvek genije“, „Osvetlao si nam obraz“, neki su od komentara koji su preplavili njeove društvene mreže.

Nakon prve emisije Dejan se našap u borbi za četvrfinale, ali je izgubio od svog protivnika.

-Podbacio sam tamo gde treba budem dobar, tačnije sa brojkama i slovima, nisam se dobro snašao. Inače, asocijacije nisu moja igra, a na početku nisam napravio dobru zalihu- rekao je Dejan na kraju emisije i otkrio da je njegov mlađi sin Miloš dva puta učestvovao u „Slagalici“ i da je siguran da na mlađima svet ostaje.

Podsetimo, Dejan se proslavio učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je stigao do samog finala.

Inače je diplomirao na Ekonomskom fakultetu i to sa desetkom, a danas radi u Kliničkom centru Srbije u ekonomskoj struci.

Za PGP RTS snimio nekoliko albuma, ali je najveći uspeh postigao nakon takmičenja pevača veterana.

Nedavno je u Beogradu održao svoj prvi solistički koncert, a sve detalje ovog muzičkog spektakla možete da pogledate u nastavku.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić