Zorana Mićanović slikom RAZNEŽILA sve: „On je moj najbolji prijatelj“ (VIDEO)

84a7c3ae6f7aaf02028f2124695bd695b2b770a6

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Zorana Mićanović važi za jednu od najuspešnijih pevačica mlađe generacije.

Vlasnica popularnog hita „Sikter“ samo ređa uspehe na poslovnom planu. Svaki vikend nastupa negde, a postala je omiljena pevačica mlađe generacije.

Ona svoj privatni život i porodicu nikada nije javno eksponirala, ali je sada napravila presedan i pokazala kako izgleda čovek koji joj je najveća životna podrška.

Zorana je podelila sliku sa tatom, a poznato je da je otac često prati na nastupima širom Evrope.

-Najbolji prijatelj i saradnik, moj otac – napisala je ona.

zorana m i tata

Podsetimo, pre nekoliko dana u medijima je odjeknula vest da je zabranjen koncert u Puli, a među pevačima koju su trebali da nastupe bila je i Zorana. Pevačica se tim povodom oglasila i otkrila da je zatečena ovakvom odlukom.

– Javila su mi organizatori za promenu, malo su me zatekli, ali su mi rekli da je nastup samo premešten u drugi grad, a da sve ostalo stoji kako nam je i rečeno ranije. Navodno, to je bila odluka gradonačelnika grada, koji očigledno na to ima pravo. Ja redovno nastupam u Hrvatskoj i nikada nisam imala bilo kakav problem – rekla je ona nedavno.

Bonus video:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković