Zorana Mićanović slavi rođendan, pevačici stigla posebna čestitka od misterioznog muškarca (VIDEO)

ZORANA MICANOVIC PZD SNIMANJE 08042024 FOTO MUNJA 17

Mlada pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Zorana Mićanović danas ima veliki povod za slavlje, a sve društvene mreže su se usijale od komentara.

Naime, ona danas proslavlja 19. rođendan, dok su joj kolege, prijatelji, porodica i pratioci poželeli sve najlepše.

Pevačici je stigla i posebna poruka od jednog misterioznog momka i to sa Maldiva. on je na plaži, u pesku napisao čestitku, sve to zabeležio kamerom i poslao pevačici.

Zorana blista od sreće i ne skida osmeh sa lica, a za samo nekoliko dana u rodnom gradu organizovaće veliku proslavu rođendana u jednom restoranu.

Zorana Mićanović slavi rođendan, pevačici stigla posebna čestitka sa plaže

ZORANA MICANOVIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 24 ok

Ovo će ujedno biti i proslava njenog punoletstva koju je otkazala prošle godine jer je njen otac tada imao zdravstvene probleme.

– Nažalost, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam pozvala na punoletstvo, tatino zdravstveno stanje nije dobro i primorana sam da otkažem veselje. Družićemo se nekom drugom prilikom. Volim vas sve. Hvala na razumevanju – rekla je Zorana tada.

ZORANA MICANOVIC ZG SNIMANJE 09112023 FOTO FILIP 39 ok

Pevačica je pre nekoliko nedelja u razgovoru za Grand potvrdila da ovog meseca pravi gala žurku i dodala da je sa zdravljem njenog tate sada sve u redu.

-Sad u aprilu punim 19. godina. Prošle godine sam trebala da napravim punoletstvo, međutim zbog tatinog zdravlja nisam napravila, ali zato ove godine u maju pravim veselje, već se približava – rekla je mlada pevačica za Grand.

BONUS VIDEO – Zorana Mićanović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković