„Njega u Grand, biće veliko pojačanje“: Ovog političara je Aleksandar Vučić predložio za žiri „Zvezda Granda“ VIDEO

„Grand“ produkcija slavi 25 godina postojanja i deceniju televizije, te se u nedelji jubileja prisećamo mnogo događaja, a jedan od njih je kada su političari bili članovi žirija „Zvezda Granda“ i ocenjivali mlade pevačke nade, što je i prikazano u jubilarnoj emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić i političari Ivica Dačić i Velimir Ilić su svojim pojavljivanjem u ulozi žirija iznenadili kako publiku, tako i tadašnjeg takmičara Dušana Svilara, sa kojim je u jednom trenutku Ivica zapevao zajedno u glas.

Ova emisija sa političarima u „Zvezdama“ je ujedno bila i najgledanija od svih serijala ovog talent-šou programa.

OG PROJEKAT.02 29 30 03.Still004 1

Nakon što je Ivica sa pobednikom „Zvezda Granda“ Dušanom Svilarom zapevao pesmu „Zajdi, Zajdi“, sadašnji predsednik Srbije, a tadašnji opozicioni političar Aleksandar Vućić imao je jedan predlog za Sašu Popovića.

-Ja sam lepo rekao, Ivicu u Grand produkciju, biće veliko pojačanje! – rekao je Vučić, nakon čega je nastao smeh u studiju.

image 6 9

S obzirom da ne krije koliko voli da peva, Dačić je sa osmehom prihvatio Vučićevu ideju, a zatim je istakao svoju strast prema muzici.

Ko peva zlo ne misli. Bolje bi bilo da od neki od političara pevaju, nego što vode ovu državu – istakao je Dačić.

OG PROJEKAT.02 29 01 00.Still002

BONUS VIDEO: Kad dođu na audiciju tresu se od straha, a posle godinu dana sebe smatraju zvezdama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K.Marković