„Bila sam ljuta kada su me izbacili“ Zorana Mićanović za Grand: „Saša Popović je zbog mene napravio presedan“ (VIDEO)

„Grand“ produkcija ove godine slavi 25 godina postojanja, a u nedelji jubileja Zorana Mićanović otkrila je detalje svoje saradnje sa najvećom produkcijskom kućom u kojoj je napravila prve muzičke korake.

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal Zorana se prisetila svog prvog pojavljivanja u Grandu, kada je imala samo dvanaest godina.

-Naravno da se sećam svega. To je bilo pre par godina, pre možda nekih šest. Tad sam prvi put nastupala kad je bilo takmičenje „Neki novi klinci“. Iskreno, nije bilo baš neko pojavljivanje, ali dobro. Svakako sa dvanaest godina je super kada neko dođe da se pojavi uopšte na televiziji, a pogotovo na Grand televiziji– rekla je Zorana.

zorana mićanović zvezde granda

Pevačinin početak u „Zvezdama Granda“ nije bio onakav kakav je zamišljala, a glavnji ‘krivac’ zato je Saša Popović, koji je nakon prve audicije nije pozvao u takmičenje.

-Moram prvo da kažem da sam ja bila na dve audicije za „Zvezde Granda“ i na prvoj me Saša nije primio. To je bilo u Šapcu, a druga je bila u Spensu i kada sam otpevala i završila, on mi je rekao „Gde si ti bila do sad?“ I ja sam mu rekla da me nije pustio na prvoj audiciji, a on je odmah odgovorio „Mene treba ubiti, puštam te odmah“. I eto, pustio me je, iako sam tada imala 15 godina, a 16 godina je bila donja granica za pojavjivanje u takmičenju. Pustio me je mlađu zato što mu se svidelo kako ja pevam i hvala mu iskreno. Mnogo su mi pomogli on, Mili i čitava Grand produkcija. Sve to što sam ja danas, za to su oni zaslužni, ali mislim da je najviše Mili od svih njih – ispričala je za Grand.

zorana micanovic

Poznato je da je Zorana jako mlada počela da se bavi muzikom, a sada je za Grand otkrila da li joj nekad teško pada kada od posla nema vremena koliko i njene vršnjakinje.

-Iskreno, teško mi je, zato što nekad kada ostanem sama pitam se „Zašto ja ne mogu da izađem, zašto nemam društvo?“ Imam ja naravno prijatelje, ali to nije prijateljstvo kao što neko može da se viđa svaki dan i da izlazi sa svojim prijateljima. Ja nisam tu kad se izlazi petkom i subotom, uvek radim. Radnim danima imam druge obaveze, da idem u studio, da treniram i onda nemam toliko vremena za prijatelje i to mi malo smeta, ali se nadam da će se u nekom periodu života to promeniti – istakla je Mićanovićeva.

zorana mićanović zvezde granda

Pevačica je prošle godine napunila 18 godina, međutim, zbog očevog zdravstvenog stanja nije proslavila, što će kako kaže, ove godine nadoknaditi.

-Sad u aprilu punim 19. godina. Prošle godine sam trebala da napravim punoletstvo, međutim zbog tatinog zdravlja nisam napravila, ali zato ove godine u maju pravim veselje, već se približava – istakla je, pa dodala da li će zvati čitavu Grand produkciju:

-Naravno da ću da vas zovem. Vaša produkcija je moja druga kuća, tako da morate biti tu.

ZORANA MICANOVIC PZD SNIMANJE 08042024 FOTO MUNJA 17

Na pitanje da li bi se prijavila za „Zvezde Granda“ da pesma „Sikter“ nije postala veliki hit, pevačica je odgovorila:.

-Kada sam ispala, imala sam ponudu ili da se vratim u takmičenje ili da snimim pesmu. Ja sam odmah rešila da snimim pesmu, jer sam bila mnogo ljuta na to kako je žiri odlučio i kako me je izbacio. Mislim da nisam pogrešila i da sam dobila pravu pesmu, ali da se sve to nije desilo, ne verujem da bih se vratila u takmičenje. Mislim da bih nastavila da snimam pesme i to je to. Kako ide, ako ne ide, ja bih možda i prestala da se bavim pevanjem.

zorana mićanović zvezde granda

Pevačica ističe i da prati svaku sezonu „Zvezda Granda“, te je ekskluzivno za Grand otkrila da li ima favorite ove godine.

-Pratim svaku sezonu zato što ja privatno mnogo volim Grand televiziju i stvarno mogu da kažem da ima mnogo dobrih kandidata. Na primer, Šejla Zonić je za mene stvarno devojka vrhunskog vokala i želim joj sve najbolje, volela bih da ona pobedi ove godine. Od muškaraca ne znam, jer mi je ona favorit, ali svakako neka pobedi ko je po publici najbolji, ali zaista ima mnogo kandidata – rekla je Zorana i otkrila koga bi odabrala za mentora da se ponovo nađe u najgledanijem muzičkom šouu.

Opet bih Milija birala zato što on generalno može dosta toga da pokaže u muzici. Iako on nije pevač, on je producent, neko ko radi dobro muziku. Radio je sa Cecom i dosta stvari joj je pomogao u karijeri. Mnogo mi je značilo što mi je on bio mentor, jer sam se kasnije ispraksovala i za rad, kroz tezge, kroz klubove. Tako da, hvala mu mnogo na svakom savetu, mnogo mi je pomogao. Opet ću da kažem, sve ovo što sam danas ja, to je zahvaljujući njemu. Mislim da se niko nije zauzeo u Grandu onoliko koliko se on zauzeo za mene– dodala je pevačica.

Ceo razgovor sa Zoranom Mićanović poslušajte u videu na početku teksta.

zorana mićanović zvezde granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković