Sabina Kasumović i Viktor Miletić oči u oči pred Grandovim kamerama: „Sudbina je tako odlučila“ VIDEO

Neobična situacija u „Nikad nije kasno“ usledila je kada su na sceni glasove ukrstili Sabina Kasumović i Viktor Miletić, a ovaj muško-ženski duel naišao je na lavinu pozitivnih reakcija.

Oči u oči pred Grandovim kamera, Sabina i Viktor sumirali su utiske i dokazali da kolegijalnost i drugarstvo postoje i na estradi.

-Radujem se džentlmenski što je Sabina moja dobra prijateljica, a ovaj žreb ili sudbina odlučili da se u ovoj emisiji nađemo jedan protiv drugog. To mi je jedino žao, a naravno da mi je jako drago što je ona prošla – rekao je Viktor.

Sabina Kasumović Viktor Miletić intervju
Sabina Kasumović Viktor Miletić intervju

Sabina je priznala da joj nije bilo svejedno kada je saznala da će se takmičiti u mešovitom duelu ove nedelje.

-Nisam se zaista nadala da ću biti u ulozi da ću ja pre svega biti sa jedne strane kao žena, Viktor sa druge strane kao muškarac, ali tako je ispalo. Duboko verujem u mog kolegu Viktora jer se i privatno dobro poznajemo i družimo i ovo je za nas samo jedno veliko druženje i jedno drugo ćemo bodriti zaista do kraja takmičenja. Trudićemo se svakako da budemo što bolji – rekla je pevačica koja se pre 10 godina takmičila i u „Zvezdama Granda“.

Sabina Kasumović Viktor Miletić intervju

Žiri je primetio posebnu energiju u Sabininom nastupu u ovonedeljnoj emisiji, a ona je objasnila i zbog čega je to tako.

-Nekako smo se načekali dok smo došli na red, a i sama pesma koju sam izvodila je bila takva po sebi, energična, temperamentna, puna dobrog moćnog teksta tako da sam je ja pre svega u svom srcu osetila i pokušala tom svojom energijom da je iznesem. A s druge strane je bila balada kod Viktora, tako da je ova pesma bila i žanrovski temperamentnija. Ali i Viktor je to odradio u svojoj ulozi zaista dobro – ispričala je Sabina.

Sabina Kasumović Viktor Miletić intervju

Viktor se nakon ove emisije našap na Fejsbuk glasanju, a s obzirom da je već bio pred odlukom publike, za Grand je istakao da mu to ni malo ne smeta.

-Iskreno znači mi mnogo. Džabe se mi trudimo, džaba pevamo ako publike nema. Publika je ta koja je merodavna i njihova procena zaista mi mnogo znači – rekao je Viktor i zahvalio se produkciji na prilici da se pokaže u punom svetlu na velikoj Grandovoj sceni.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/A.Milinković