NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA BETE SUDAR Saša Popović iznenađen, takmičarka poručila: „Zacrtala sam“ VIDEO

Beta Sudar ostavila je srce na sceni u duelu u kome se našla sa Nađom Mujezinović od koje je bila dominantinija i sa svih šest glasova prošla direktno dalje.

Ponosno i sa osmehom na licu Beta je pred Grandovim kamerama sumirala utiske nakon nastupa za koji mnogi tvrde da je ove subote bio jedan od najboljih.

-Odlične pohvale, ali moram da kažem da primenjujem iz svakog kruga sve što mi kažu članovi žirija. Viki i ja se trudimo iz kruga u krug da napredujemo, kao što je Mili rekao 10 – 15% više i stvarno nam za sad dobro ide, nadam se da će se i nastaviti tim tokom. Imala sam tešku protivnicu, Nađu. Očekivali smo drugačiji ishod, ali smatram da će se dobro snaći u baražu – istakla je Beta.

0A0A0895
Beta Sudar

Svima je poznato koliko je Viki Miljković posvećena svojim kandidatima, a to je i Beta potvrdila u razgovoru za Grand.

-Rad sa Viki je predivan, ona je prvenstveno jako dobar čovek. Stvarno se trudi da svima nama izađe u susret, daje se maksimalno i izdvaja vreme za nas. Neke kritike ako budu, trudi se da ih primenimo i pokažemo se u još boljem svetlu u sledećem nastupu – rekla je Beta.

0A0A0779 1 1

Nakon što je Saša Popović primetio da je Beta vidno smršala, takmičarka je otkrila kako je uspela svoju figuru za tako kratko vreme da dovede do savršenstva.B

-U prvoj emisiji sam bila sa osam kilograma više, sad sam ih skinula i otprilike bih tu negde stala. Zacrtala sam, svaki put kad prođem krug, dve kile manje i ide sve lakše. Ako dođem do finala, valjda ću imati 50 kilograma – poručila je za Grand, a potom se dodala:

Ta energija je zapravo uvek bila prisutna, ali smatram da je u prvim krugovima bila i prisutna trema. Sad kad sam se malo oslobodila i kad mi je lepše na sceni, onda stvarno mogu da dam maksimum.

0A0A0896 1
Beta Sudar

BONUS VIDEO: Beta Sudar – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković