Zorana Mićanović danas ima veliki povod za slavlje, čestitke samo pljušte: „Tek 18 godina, a već zvezda“ (VIDEO)

51c45c00eaf5eb69a08de8336d396ceaf7d11fab

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Zorana Mićanović danas slavi 18ti rođendan.

Društvene mreže su prepravile čestitke njenih fanova, porodice i prijatelja, a mlada pevačica je i znavično ušla u svet odraslih.

-„Srećan rođendan kraljice“, „Konačno punoletna“, „Tek 18. godina, a već zvezda“, „Samo napred mala“ – samo su neke od čestitki na društvenim mrežama.

Među ljudima koju su pevačici čestitali rođendan bio je i veliki broj njenih kolega sa estrade, a svi su joj poželeli dobro zdravlje i uspeh u muzičkoj karijeri.

Zorana je nedavno za Grand otkrila da će povodom proslave jubilarnog rođendana organizovati gala proslavu u rodnom gradu, a kako je tada rekla na žurci će pevati njen omiljeni pevač Đani. Međutim, nije nam potvrdila da li će se to slavlje održati danas ili neki drugi dan.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja u medijima je odjeknula vest da je zabranjen koncert u Puli, a među pevačima koju su trebali da nastupe bila je i Zorana. Pevačica se tim povodom oglasila i otkrila da je zatečena ovakvom odlukom.

– Javila su mi organizatori za promenu, malo su me zatekli, ali su mi rekli da je nastup samo premešten u drugi grad, a da sve ostalo stoji kako nam je i rečeno ranije. Navodno, to je bila odluka gradonačelnika grada, koji očigledno na to ima pravo. Ja redovno nastupam u Hrvatskoj i nikada nisam imala bilo kakav problem – rekla je ona nedavno.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković