Idealan spoj! Snežana Đurišić i Sandra Mladenović ukrstile glasove, publika u transu: „Kraljica narodne muzike konačno ima naslednicu“ (VIDEO)

sandra mladenovic

Prošle sezone u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ dogodila se nesvakidanja situacija o kojoj se i danas priča i piše.

Naime, legenda narodne muzike i članica žirija ovog takmičenja Snežana Đurišić javno je proglasila mladu pevačicu Sandru Mladenović za svoju naslednicu.

Snežana je tada rekla da je Sandra na dobrom putu da postane njena naslednica, a bila joj je pored mentorke Ane Bekute velika podška sve do kraja sezone.

-Mala Sandra Mladenović, ona će me naslediti. Ona peva isto kao ja! Ona je devojčica koja je mene jako podsetila na mene, a nekoliko mojih pesama je otpevala baš kao ja. Nekada sam bila tužna što nisam mogla sebe da prepoznam u nekome od tih mladih ljudi, ali se onda pojavila ona, jedno divno dete i prelepo vaspitano. Uvek ću joj biti podrška, rekla sam joj to. Uvek dajem glas za nju! Iako sam imala svog kandidata u finalu podjednako sam navijala i za Sandru, u sebi naravno (smeh). Biće rado viđena i pozvana sa moje strane na neki moj koncert ili nastup. Možda bude i neki duet –rekla je Snežana pre godinu dana.

Da je pevačica bila u pravu kada je izgovorila ove reči, svedoči to da je Sandra nastavila da gradi svoju karijeru pevajući prave narodne pesme koje su je i proslavile u takmičenju.

SANDRA MLADENOVIC I SNEZANA DJURISIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 13 ok

Posedbo emotivan momenat dogodio se proše subote u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kada su Snežana i Sandra zajedno otpevale numeru „Odakle si sele“.

Maestralnom interpretacijom su oduševile sve goste u studiju i gledaoce kraj malih ekrana, a mnogi komentarišu da je Sandra pokupila svaki triler od Snežane i da je jedna od retkih pevačica mlađe generacije koja može ovu, ali i druge Snežine pesme da iznese na pravi način.

SANDRA MLADENOVIC I SNEZANA DJURISIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 6 ok

-„Snežana i Sandra, kraljica narodne muzike i njena naslednica“, „Ovo leči dušu“, „Snežana ima konačno naslednicu“ – smo su neki od komentara ispod emisije.

Podsetomo, ovu pesmu je Sandra pevala u novogodišnoj emisiji proše sezone kada su joj se na velikoj sceni pridružile njene omiljene pevačice Snežana Đurišić i Ana Bekuta, a tada je mlada pevačica stekla veliko poštovanje kod publike i dobila snažan vetar u leđa od njenih muzičkih idola.

U videu pogledajte kako Snežana i Sandra pevaju u duetu:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković