„Da li očekujete još jedno bepče?“ Sloba Vasić snimio spot sa porodicom, svima za oko zapao jedan detalj (VIDEO)

Screenshot 2023 04 09 164633

U poslednje vreme, čini se da u životu popularnog pevača Slobe Vasića sve ide kao po loju. Dugo je čekao, priprema i konačno dočekao da njegova nova pesma ugleda svetlost dana.

Sloba je danas objavio spot za pesmu „Šta ću“, a ako je suditi po prvim komentarima publike nova numera ima veliki potencijal da postane muzički hit.

Zanimljivo je da je spot za ovu prelepu ljubavnu baladu Sloba snimao sa najužim članovima svoje porodice, suprugom i ćerkom, a prelepi kadrovi raznežili su njegove verne obožavaoce.

Screenshot 2023 04 09 164352

U novoj numer do izražaja je svakao došao Slobin glas i emocija, a pozitivni komentari ne prestaju da se nižu: „Predivno Slobo, u svakoj reči toliko emocija, bravo!“, „Predivna balada i predivna porodica“, „Imaš predivan glas, balada je predobra, sigurno budući veliki hit“, „Slobo doktore“ – neki su od komentara koji se nižu ispod pesme koja već nako nekoliko dana od objavljivanja ima pola miliona pregleda.

Mnogi komentarišu i da se konačno vratio „stari Sloba“ koga je publika zavolela još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“.

Jedan detalj u spotu posebno je privuka pažnju. Naima, na samom kraju spota za novu pesmu prikazan je kadar u kome Sloba sa suprugom i ćerkom buši balon koji pokazuje pol deteta, te saznaju da čekaju dečaka.

„Da li vi to očekujete još jedno bepče?“, „Da ste živi i zdravi i da bude još mnogo balona, roze i plavih“ – nizali su se komentari.

Iako Sloba još uvek nije potvrdio ove navode, kako je sve u spotu prikazano iz pevačevog privatnog života, pretpostavljamo da će srećna porodica zaista uskoro biti bogatija za još jednog člana, ovog puta dečaka.

Screenshot 2023 04 09 170438

Novu pesmu i spot možete pogeldati u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen/,
Autor: I.Grk