„Sve je predstavljeno ružičasto“, Saša Kapor brutalno iskreno o sujeti sa kojom se susreo u „Zvezdama Granda“: „Bilo je loših ljudi“ (VIDEO)

sasa kapor ok2

Pevač Saša Kapor otvorio je dušu o sujeti na estrdi za koju tvrdi da je i tek kako prisutna, ali i porodici i supruzi Nikolini koje za njega predstavljaju stub života.

Kada se maštao o tome da postane poznat pevač, Saša Kapor imao je potpuno drugačiju sliku o estradnom svetu, koja mu je ubrzo srušena kada se prijavio za „Zvezde Granda“ i uvideo sve mane koje publika nema prilike da vidi u medijima.

Ima dosta sujete. Sa tim sam se sureo na samim počecima kada je krenulo takmičenje za „Zvezde Granda“ u sezoni 2008/2009. Jednom prilikom sam čak izjavio kako nisam tako zamišljao taj estradni svet i da sam ga zamišljao lepše jer se tako predstavlja i boji u ružičasto, a nije tako. Ne generalizujem, ali opet i tu kao i u svačemu delim ljude na dobre i na loše- kaže pevač za koga je takmičenje bilo neverovatno iskustvo iz koga je mnogo naučio kako o dobrom tako i o lošem.

sasa kapor bez filt 1

„Zvezde Granda“ su dragoceno životno iskustvo koje te oblikuje. Susrećeš se sa raznim stvarima i ljudima, sa pravim prijateljstvima, sa lažnim prijateljstvima, sa zdravim i dobrim namerama, sa lošim namerama, ali sve to čini život. Čovek pravi greške, nekome veruješ više i na kraju se ispostavi da nije bila dobra namera, ali to te učini mudrijim i iskusinijim za naredni period- tvrdi Kapor.

SASA KAPOR I NIKOLINA KOVAC ASMM SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 24

Jedna od najlepših stavri koje su mu se desile u takmičenju bilo je i upoznavanje Nikoline sa kojom danas uživa u skladnom braku koji su upotpunili njihova deca.

Mir su porodični trenuci i to je moja oaza mira i tu crpim pozitivnu energiju. Kada dvoje imaju istu suštinu, isti pogeld na svet to nije teško. Mi nismo skandalozne osobe, da živimo duplim životima. Takvi smo kakvi smo, isti nam je pogled i porodica nam je stub svega i to je nešto što ne bismo dozvolili da nam se uruši u bilo kom trenutku- iskren je Saša.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić