Veljku oči pune suza, Ceca blista od sreće: „Mogu da poletim“

Veljko Raznatovic 1

Veljko i Bogdana Ražnatović dobili su drugog sina kome su dali ime Krstan, a ponosni tata izašao je iz bolnice sa očima punih suza.

Ražnatovića su ispred klinike sačekali prijatelji, a on je istrčao nasmejan iz porodilišta, dok su mu se oči caklile od sreće.

– Osećamo se odlično. Rodio se Krstan. Slavlje će biti u našoj kući – rekao je uzbuđeni Veljko.

Porođaj su obavili Prof dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva ispred bolnice Biocell hospital i Prof. dr sci. med Milenko Proročić.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 54 ok1

Svetlana Ceca Ražnatović izašla je presrećna iz privatne klinike gde joj se snajka porodila. Ona je raširila ruke od sreće kada je izašla iz bolnice.

Skoro 4200 kg, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je Ceca i dodala:

Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo!

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: Blic/I.Grk