Žena Sidika Šabanovića je prava lepotica: Ovo je Emina koju je pevač oženio bez znanja porodice (FOTO)

zena sidika sabanovica 1
Žena Sidika Šabanovića

Suprugu ovogodišnjeg takmičara „Zvezda Granda“ Sidika Šananovića do sada nismo imali prilike da vidimo pred kamerama, a mi vam u ovom tekstu otkrivamo kako izgleda izabranica mladog pevača koju je oženio nakon samo nekoliko meseci veze.

Sidik je već neko vreme u skladnom braku sa suprugom Eminom, koju je kako je priznao za Grand oženio bez znanja roditelja.

Žena Sidika Šabanovića

zena sidika sabanovica 2
Žena Sidika Šabanovića

Iako Emina ne voli da se pojavljuje pred kamerama, ona je Sidiku velika podrška kada je njegova muzička karijera u pitanju.

Sidik je jednom prilikom za Grand otvoreno govorio o supruzi, a tada je priznao da je njihova veza počela spontano i da je Emina nakon samo nekoliko meseci rešila da se preseli iz Slovenije i počne život u Bosni sa pevačem.

zena sidika sabanovica 2 1
Žena Sidika Šabanovića

-Moja žena je iz Gradačca, mi smo se upoznali na jednoj svadbi, to je baš bilo onako spontano. I sve se desilo u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ona je bila u Sloveniji sa sestrom i ocem, tamo je studirala, mi smo se dogovorili hoćemo li… Otišao sam po nju i doveo sam je kući. Kada je ovaj posao u pitanju, imam podršku od žene, porodice i svih, tako da sve je super za sad – rekao je on nedavno za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Sidik Šabanović o svađi Milija i Bosanca nakon njegovog nastupa

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković